Jump to content

UB - mariano

mariano
 Share

Recommended Posts

Twój nick - mariano

Nick admina banującego - cyc

Data i godzina zdarzenia -  17.05.2021, 00:01:5017.05.2021 - 00:01:50

Mapa zdarzenia - de_cbble - 00:01:50

Długość bana -  

Nie określono

Powód bana - Cheater 

Link do screenów - nie było SS

Link do demka -  https://www1.zippyshare.com/v/HV4nVy4O/file.html 

Wycinek z konsoli - 

[AMXBans] ===============================================

[AMXBans] You have been banned from this Server!

[AMXBans] You can complain about your ban @ www.DCpublic.org

[AMXBans] Reason: 'Cheater'

[AMXBans] Duration: 'permanently'

[AMXBans] Your SteamID: 'STEAM_0:0:564130518'

[AMXBans] Your IP: '91.150.178.138'

[AMXBans] ===============================================

Link do AMXBANS: https://bans.dcpublic.org/ban_list.php?bid=766

• Właściciel Serwera

14:00 - info jezus - 1b , 2b , 1A ?!!?!?!?! i te czekanie jak dobrze wie że tam jest bo dostał mimo że nic nie słyszy (typ mógł dwa razy oblecieć mapę).

16:35 - za dużo do stracenia jakby strzelał od razu na łeb (bo wiedział że przeskoczyłem dodatkowo jak mnie słyszał wcześniej w trupie)

18:00 - spray w biegu wszystko w model - norecoil

19:25 - słuchawki dojebałem na MAX do tego gdzie ty mnie tam widziałeś kolego ? - spalone ostro

20:35 - kto Ci dał info że wbili na B -  w tle słyszysz środek ???

22:47 - pomyliłeś się czy jesteś w terro czy w CT tak ? - nie .... dobrze wiedziałeś że jest za bramą tylko nie chciałeś się spalić dlatego strzeliłeś żeby wychylił. - oczywiście u ciebie nie ma rozrzutu.

25:25 - ja rozumiem skany i to że pokazuje że typ dostaje ale skąd taka zmiana skanu w prawo prosto w model tego to nie jestem w stanie zrozumieć.

25:34 - przez bramę już wiedziałeś że tam stoi ? - oczywiście no recoil wszystko w model

Jest więcej tego typu akcji związanych z twoją osobą natomiast za późno zaczaiłem że latasz odpalony.

Miałem przyjemność grać z Tobą mixa (przeciwko) płakałeś o każdą akcję i o każdą osobę która grała przeciwko Tobie.

Pytanie poza konkursem skoro masz konto 2k20 to co się z Tobą wcześniej działo?? w rok tak nauczyłeś się strzelać?

Odpowiem za Ciebie  : przypaliłem i dostałem VACa za to że nie wykupiłem kolejnego dostępu do nowszej wersji HPP 

Co do twojej osoby nic nie mam ale chodzi o uczciwość - graj z nami ale graj na wyłączonym.

Sąd najwyższy oceni twoją osobę.

Pozdrawiam pierś

14:00 - info jezus - 1b , 2b , 1A ?!!?!?!?! i te czekanie jak dobrze wie że tam jest bo dostał mimo że nic nie słyszy (typ mógł dwa razy oblecieć mapę).

16:35 - za dużo do stracenia jakby strzelał od razu na łeb (bo wiedział że przeskoczyłem dodatkowo jak mnie słyszał wcześniej w trupie)

18:00 - spray w biegu wszystko w model - norecoil

19:25 - słuchawki dojebałem na MAX do tego gdzie ty mnie tam widziałeś kolego ? - spalone ostro

20:35 - kto Ci dał info że wbili na B -  w tle słyszysz środek ???

22:47 - pomyliłeś się czy jesteś w terro czy w CT tak ? - nie .... dobrze wiedziałeś że jest za bramą tylko nie chciałeś się spalić dlatego strzeliłeś żeby wychylił. - oczywiście u ciebie nie ma rozrzutu.

25:25 - ja rozumiem skany i to że pokazuje że typ dostaje ale skąd taka zmiana skanu w prawo prosto w model tego to nie jestem w stanie zrozumieć.

25:34 - przez bramę już wiedziałeś że tam stoi ? - oczywiście no recoil wszystko w model

Jest więcej tego typu akcji związanych z twoją osobą natomiast za późno zaczaiłem że latasz odpalony.

Miałem przyjemność grać z Tobą mixa (przeciwko) płakałeś o każdą akcję i o każdą osobę która grała przeciwko Tobie.

Pytanie poza konkursem skoro masz konto 2k20 to co się z Tobą wcześniej działo?? w rok tak nauczyłeś się strzelać?

Odpowiem za Ciebie  : przypaliłem i dostałem VACa za to że nie wykupiłem kolejnego dostępu do nowszej wersji HPP 

Co do twojej osoby nic nie mam ale chodzi o uczciwość - graj z nami ale graj na wyłączonym.

Sąd najwyższy oceni twoją osobę.

Pozdrawiam pierś

14:00 - skąd info, że 2b i A ? granat pokazuje dmg "

* Last result: 2 hit(s), 36 damage >>" po rzuceniu w trupa od B. Więc  reszta najprawdopobniej poszła na A skoro tylko 2 trafiłem lub ewentualnie kampią gdzieś i czekają na środku

16:35 - hahahaha toś wymyślił :D nic granat nie trafił, a słyszę głośne kroki jak biega ktoś w trupie, smoke po to był, żebyś właśnie nie widział skąd strzelam. Musiałeś gdzieś się schować więc warto było sprawdzić strzelając na skrzynki. Jakbym trafił to by pokazało, więc czemu nie ? Prócz tego jakim cudem nie widziałem, jak koło mnie ktoś przeszedł ? 

18:00 - słyszę tupanie (volume 1 i dźwięk w pulpicie na 35, dobre pozycjonowanie słuchawek dosyć). Strzelam i trafiam, a potem uciekam, żeby nie trafił (dodam, że mogą biec po mnie, bo wiedzą, gdzie jestem). M4 jest bardziej celne. połowa z tego full auto nie weszła, a później się skontrolowało. Nic tutaj specjalnego nie ma.

19:25 - Ty nie widziałeś? głowa i 3/4 modelu było widać, jak w prawo wyszedłeś. Mam 144hz monitor, jeśli masz 60hz to się nie dziw.

20:35 - mój matrix skraca, biegają gdzieś w pobliżu. Patrzyłem wtedy na radar i nie widziałem, żeby ktoś z naszych tam był. Zdenerwowali mnie tym i kazałem się im wrócić, bo nikogo tam nie ma. Nie wiem, czy prócz tego gracz z waszej drużyny nie powiedział mi na TS, że B :P Jakbyście byli rozsądni to byście nie wrócili z paką przez łącznik na A skoro nie było nikogo na B  ;)

22:47 - lecą skany przez bramę na środku od strony terro. Uznaję, że wróg skanuje więc zaczynam tam skanować. Było info, że idzie środek. Mój rzucił flesza i słyszę strzelanie z AK na środku/łmatrixie więc nie mam pewności. Dlatego idę powoli na środek. Gracz później sam wskakuje mi pod celownik, więc prosta sytuacja.

25:25 - normalnie było widać jak przeszedł za skrzynki więc skanuje gościa, który ucieka w środek skrzynek, żeby nie wyszedł z drugiej strony. Przestało pokazywać, że trafiam w więc musiał uciec dalej, niż skanowałem (każda celna pestka jest pokazana na niebiesko). Sam wszedł w skan. Mógł to zrobić bardziej pomysłowo, ale pomysłowością już wcześniej nie grzeszył stojąć na respie i wpuszczając mi ciągle plecy B.

25:34 - Nie znasz tej miejscówki ? :D Warto sprawdzić skanując skoro paka podłożona i nie słychać więcej graczy w pobliżu. Przy okazji będzie łatwiej zabić jeśli tam dostanie. Czysty fart, że go tam zabiłem, gdyż next miało mało HP. Nie był w łączniku, nie dostał skana, nie było widać na wprost, więc sprawdziłem bardziej w środek i akurat się trafiił. Nic nadzwyczajnego, skan - podstawowy. Może dla Ciebie to inna sprawa, widocznie za krótko grasz.

Widocznie mi nic nie wchodziło i gracze z drużyny biegali na tym mixie osobno zamiast wchodzić, a tego nie znoszę  :< Co się ze mną działo ? Moje konto jakiś cymbał na globalu ukradł, gdyż musiałem wejść w jego link z profilu i mnie pokarało. Konto było 2k7 z nieco ponad 7k godzin, gdyż jakimś cudem zresetowały się z wynikiem 3k godzin albo coś takiego. Prócz tego inne konto, na którym grałem (2k6) ma ktoś inny (z rodziny) i tam też w jakiś sposób godziny się zresetowały, gdyż było pożyczone jeszcze 1 osobie. Ponieważ ja grałem na koncie 2k7. Aktualnie teraz powinienem mieć przegrane na koncie około 15-19k godzin. Więc się nie dziw, że mam odmienne podejście do gry od graczy, którzy grają only FFA, ale tam też można się nauczyć zagrania w sytuacji, gdy zostajesz sam i co możesz zrobić. Polecam obejrzanie POV zawodników z ligi światowej. Warto coś się nauczyć od nich. 

Śmieć, który ukradł mi konto wywalił wszystkich znajomych i odpalony biegał widocznie. Konta nie udało mi się odzyskać, ponieważ było odkupione od kogoś z Allegro, więc nie miałem KEY'a i Support nie oddaje wtedy dostępu do konta. Gram czysto, a to że mam inne podejście do sytuacji jak zagrać to Cię nie powinno dziwić przy takiej ilości godzin >> 

Prócz tego po cholerę miałbym czitować w grze, w którą zacząłem grać na NS od 2005? Na dodatek na publiku się odpalać jakbym miał coś wygrać  OOO Steam 2k7 z taką ilością godzin i wszystkiego i czitować tak samo .... Trzeba mieć nawalone w głowię i być porytym psychicznie.

• 7 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...