Reinderek Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 W dziale odwołaj się od bana pisało że mam tu pisać wiec pisze Twój nick - Reinderek Nick admina banującego - NIE WIADOMO Data i godzina zdarzenia - Do końca nie wiem wczoraj/przed wczoraj po mixie kolo godziny 22 wyszedlem a jak dzis juz chce wbic banik;d Mapa zdarzenia - --- Długość bana - Perm Powód bana - --- Link do screenów - --- Link do demka - --- Wycinek z konsoli - <17:37:41> Uruchomiona próba połączenia z serwerem na ts3.dcpublic.org <17:37:42> You are banned permanently. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAREN Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 Jutro z rana zobaczę w logach co jest pięć. Niestety teraz jestem w pracy do 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted May 21, 2021 Share Posted May 21, 2021 Na razie masz UB. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reinderek Posted May 22, 2021 Author Share Posted May 22, 2021 nie no to są jakieś żarty czy jak? Wchodzę sobie tam na kanał mix jest tam nie jaki neXt. i mówi że lece <13:13:57> Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "neXt." DIALOG: -next: Siema -ja: siemanko -next: kto to przyszedł Marian? -ja: Nie -next: co ty tu robisz? gościu lecisz. <13:13:57> Zostałeś zablokowany permanentnie na serwerze przez "neXt." Link to comment Share on other sites More sharing options...
mama reinderka Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Reinderek do nauki a nie w te komputery grasz, same jedynki masz w szkole. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Reinderek Posted May 22, 2021 Author Share Posted May 22, 2021 Reinderek do nauki a nie w te komputery grasz, same jedynki masz w szkole. NIE MA TO JAK SIĘ PODSZYWAĆ... POZDRO NEXT JAK CI ULŻYŁO PODSZYWAJĄC SIĘ TO NAPRAWDE GIT:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAREN Posted May 22, 2021 Share Posted May 22, 2021 Zostałeś zbanowany drugi raz za przeszkadzanie oraz utrudnianie zabawy. Nie, że wszedłeś i od razu dostałeś bana, tylko Twoje zachowanie było takie a nie inne i dlatego zostałeś zbanowany. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Kinetic Posted November 4, 2021 Właściciel Share Posted November 4, 2021 Gracz został zbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts