Jump to content

Recommended Posts

Twój nick - BeNekk

Nick admina banującego -Zagubiony

Data i godzina zdarzenia - 27.05.2022 / 24 okolo

Mapa zdarzenia - nie pamiętam

Długość bana - na zawsze

Powód bana - czity 

Link do screenów - 

Link do demka - nie działa demko

cos od siebie - 1 żecz nie mam czitów nie wierzycie mg pokazac na anny desk  jest mi smutno z tego powodu ze dostalem perma a co dopiero kupilem svipa chcial bym dostac jeszcze jedną sznase (nie przyznaje sie ze mam czity) to wszystko z mojej strony i prosze was odbanujcie mnie zrobie wszystko .

• Haha 1

• Opiekun serwera | JB

Więc tak bana dostałeś za używanie gs po ostrzeżeniach i banie (którego dostałeś na 3h). Dostałem kolejne zgłoszenie ze nadal używasz gs pobrałem, obejrzałem demko i rzeczywiście latałeś na gs i innego rodzaju skryptach więc dostałeś bana na 24h. Minuty w demku kiedy latasz na gs: 

https://www99.zippyshare.com/v/E4ViL0zg/file.html  :
Minuta: 12:34 do 12:43 Gs

Minuta 14:30 do 14:37 Gs

Minuta 17:30 do 17:40 Gs

Minuta 27:35 prowokowanie innych graczy

Minuta 29:02 do 29:09 Gs

Minuta 30:43 do 31:13 "Nie robię gs bo są zabronione"
Chce dodać ze sytuacje miały już miejsce wcześniej tak jak w przypadku tego demka z którym mam jeszcze ciekawe doświadczenie:

https://www98.zippyshare.com/v/xjzYYKjd/file.html  :
Minuta – 08:40:04 do 08:55:64 – Można zauważyć jak myszka przeskakuje Ci z jednego tt na drugiego 

Minuta – 12:49:00 do 13:20:49 – Ucieczka gs'em.

Minuta – 16:09:08 gs w celi.

Minuta – 16:55:21 do 17:11:30 – Ucieczka gs'em.

Minuta – 20:55:00 do 21:34:81 – Ucieczka gs'em.

Takich sytuacji jak te przedstawione w pierwszym demku była masa. I to był powód bana na 24h ale nie o tym, ban został przedłużony z 24h na perma ponieważ jak w drugim demku zaniepokoiło mnie twoje przeskoczenie celownika podczas strzelania się z TT na głowę innego TT (na początku podczas strzelaniny z tt będącym za terrarium przeskoczył Ci celownik idealnie na głowę więźnia w celi, później podczas strzelania w tor celownik znów przeskoczył Ci idealnie na głowe tt tym razem będącego za terrarium w zupełnie innym miejscu (źle skonfigurowałeś aima?) można później także zobaczyć jak próbujesz zakamuflować to ruszając myszką. Cofnąłem się do tego demka z powodu próśb o obserwowanie ciebie i na szczęście nie pożałowałem zawsze jednego cheatera mniej na serwerze.
Po przyznaniu się BeNekk'a na pw ban jak najbardziej słuszny. 

Edited by Zagubiony
  • Super 1

• 3 weeks later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...