Jump to content

Odwołanie się od bana

Giorgio
 Share

Recommended Posts

Twój nick - Giorgio

Nick admina banującego - Fly

Data i godzina zdarzenia - 03. 07.2021 godzina około 21

Mapa zdarzenia - Dokładnie to teamspeak

Długość bana - perm

Powód bana -   You are banned permanently. Reason: "wyszedł z servisu nie podczas WG"

Link do screenów - Nie potrzebne

Link do demka - Nie potrzebne

Wycinek z konsoli -  You are banned permanently. Reason: "wyszedł z servisu nie podczas WG"

Poprosiłem flaya czy mogę zrobić wargoda, oczywiście dla beki, bo wiedział, że jestem clean, ale nie powiedział mi, że nie mogę wyjść z serwera, powiedział mi dopiero po tym jak już wyszedłem, to była chyba raczej jego wina, ale też tego, że na kanale poczekalni od mixów cs 1.6, nie ma wogóle regulaminu..

Gracz poproszony o zrobienie WG po mixie, kiedy ja kopiowałem mu link do wargoda, chłop z uśmiechem na twarzy mówi do mnie " Nie wiedziałem, że nie moge opuszczać servera" wiec... dla mnie to jednoznaczne gdzie uprzedzałem powyższego Giorgia, żeby nie opuszczał servera.

Nie uprzedzałeś mnie w ogóle, sam sobie znalazłem link do wargoda, a ty dopiero mi wysłałeś po tym jak wyszedłem.... Regulamin mixa na teamspeaku, powinien mieć napisane wszystko co jest nie dozwolone... A nie, że tam jest zwykła pustka...

Oczywiście Xaren, ale tak jak na innych teamspeakach regulamin mixa jest wklejony w poczekalni, wraz z ip serwera hasłem, linkiem do wargoda, a nie, że trzeba szukać go samemu :P.

Regulamin MIX powinien znajdować się na forum a nie na TS,ie? Dlaczego Twoim zdaniem ma on się znajdować na komunikatorze głosowym? Ten program służy do rozmowy oraz gry.

Następnie. Jeżeli jesteś tak dobrym graczem że chłopaki Cię poprosili o zrobienie WR to musisz być graczem doświadczonym i mieć za sobą trochę latek gry(Tak rzekomo się nazywasz). Więc nie gadaj mi że nigdy za Twojej kadencji nikt nie poprosił Cię o WR. Po drugie. Jeżeli byś był graczem po jakimś tam stażu, więc już powinieneś wiedzieć że podczas robienia WR nie powinno się wychodzić z serwera(każdy normalny gracz wie o czymś takim). Pozwoliłem sobie dziś zapytać przypadkowe 5 osób na TS co by zrobili w takiej sytuacji. Pięć pytań, pięć jednakowych odpowiedzi. W danej sytuacji nie wychodzi się z serwera. Poczekam na wypowiedź Czerwonych oraz chłopaków z UB.

• 6 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...