Jump to content

SKARGA T4PiT0

Savannah Bond
 Share

Recommended Posts

Twój nick: Norma Jeane Mortenson

Nick skarżonego: @T4PiT0

SteamID skarżonego: 

Data wydarzenia: 12:02

Opis wydarzenia:
Zaczęła się runda, prowadzący wydał polecenia które wykonałem, dostałem freedmg (-94hp)- upomniałem się uderzając pięścią i skacząc po czym zostałem zabity. Napisałem na czacie ponieważ był wówczas online owy admin, niestety z jego strony nie spotkałem się z żadną pomocą. Zamiast spytać prowadzącego za co mnie zabił wolał pisać na @@ że płaczę. Wnioskując ta osoba nie powinna się znaleźć na tym stanowisku skoro nie umie sobie poradzić w takich sytuacjach, nie wspominając już o tym iż na serwerze było mało osób (7-8) z tego co mi się wydaję każda sieć, właściciel serwera chce aby na jego serwerze grało dużo osób, ale jak widać z takimi osobami na tak "odpowiedzialnym" stanowisku się nie da ... 

Link do dema/dowodów: http://850475.node39.pukawka.pl/hltv-2206201157-jail_minecraft-1655719020-1655720760.zip
                           Nie wiem która runda bodajże 1 lub 2, mam nadzieję że nie będzie nikt tego sprawdzał tylko się przyzna do winy i odejdzie.

A Ty się nie dziw że jestem aż taki srogi bo juz poleciałeś za obraze admina i nie tylko a sie dziwisz jak podchodze do takich graczy jak ty. Tobie sie nic nie moze stac nawet fk na Tobie a na innych lecisz tekstami od frajerow.

Ale ja nie złożyłem skargi na bana tylko na to że masz ludzi na serwerze "w dupie", .  Ale skoro poruszyłeś temat bana to może warto zapoznać się z taryfikatorem banów :)

Cytat

Obrażanie graczy/adminów na każdy możliwy sposób: Ban 3h - 3 dni.

To zle ze daje 30min? :) nie jestem az tak za tym zeby komus odrazu dawac bana na 1day wole 30 min nic nie da to wtedy z kazdym banem zwiekszam dla tej osoby :) a co do tego że mam ,,graczy w dupie" to wcale nie prawda, bo zawsze podchodze z szacunkiem. I polecam przeczytac w grze /regulamin podpunkt 9.

• Opiekun serwera | JB

Wyjaśniłem sprawę z @T4PiT0 powiedział mi, że nie widział tej sytuacji, bo był na afku. Samemu zdarza mi się od czasu do czasu pooglądać coś w międzyczasie, gdy trwa runda a jestem martwy albo odejść na moment od komputera ale to oczywiście nie powód żeby olewać sytuacje. A co do pisania na @@ bez jakiegoś znaczącego powodu, to był mam nadzieję ostatni raz. Skargę odrzucam ze względu na małą szkodliwość czynu.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...