Jump to content

No i czas na mnie :(

Recommended Posts

Niestety i na mnie przyszedł czas.

Nie odchodzę, ale.......

Od samego początku - Bardzo chciałbym podziękować Czerwonym za danie Mi szansy jako Opiekun TS3 oraz w byciu Adminem Classic. Moja przygoda musi się zakończyć, ponieważ mój synek ma prawie już rok i muszę mu więcej uwagi poświęcać, jak również mojej żonce. Mamy teraz dużo spraw do załatwienia i wyjazdów  (m.in.  kontrola zdrowotna syna w Warszawie). Rozmyślałem bardzo dużo o tej decyzji, i uznałem, że tak będzie najlepiej. Chciałbym, aby Czerwoni zgodzili się by moim zastępcą został @OSZKI. Zapewniam, iż jest on godny tego stanowiska ponieważ ma duże doświadczenie. @OSZKI wspierał mnie oraz pomagał mi przy TS od samego początku - tzn. z permisjami, rangami itd. Szczerze polecam go z całego serca. @OSZKI - Odpowiednia osoba będzie na odpowiednim stanowisku. Najwięcej spędza czasu oraz zawsze służy pomocą.

Wiem, że bywało różnie oraz, że nie obyło się bez zgrzytów (jesteśmy tylko ludźmi)  Mam nadzieję i wierzę, że dobrze wykonywałem swoje obowiązki, które zostały mi powierzone. Ufam, że pozostawiam TS w stanie bardzo dobrym oraz w bardzo dobrych rękach - w ładzie i porządku, z nienagannym wyglądem. Jestem pewien, że ekipa dobrze zaopiekuje się TS'em.

Bardzo dziękuję Ekipie Classic za spędzony wspólnie czas na serwerze oraz Ekipie TS, która zajebiście pełni swoje funkcje. Jest ład, porządek i picuś glancuś.  :8

Będę w wolnych chwilach na TS oraz CS'ie. Jak mnie zobaczycie to wiedzcie, że i tak będziecie dostawać headshoty haha.

Przez ponad rok adminowania przywiązałem się do Was, dlatego postanowiłem napisać rezygnację. :/

Z szacunkiem i poważaniem!

XAREN.

• 5 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...