helikopterovsky Posted October 7, 2021 Share Posted October 7, 2021 Twój nick - ``HelikHelikopterovsky`` Nick admina banującego - adminban Data i godzina zdarzenia - 06.05.2021 - 19:39:56 https://bans.dcpublic.org/ban_list.php?bid=677 Mapa zdarzenia - ? Długość bana - perm Powód bana - SGS +HPP on/off Link do screenów - Link do demka - Wycinek z konsoli - [AMXBans] =============================================== [AMXBans] Jestes zbanowany na tym serwerze! [AMXBans] Jestes zbanowany Permanentnie. [AMXBans] Zbanowany Nick : helico?tam [AMXBans] Powod : ' SGS +HPP on/off ' [AMXBans] Mozesz wyjasnic sprawe swojego bana na @ www.DCpublic.org [AMXBans] Twoj SteamID : ' STEAM_0 : 0 : 197876817 ' [AMXBans] Twoje IP : ' ' [AMXBans] =============================================== Ogólnie to nigdy nie grałem na tym nicku, teraz chciałem pyknąć i widzę że ktoś nadał mi w maju bana z poziomu strony. Nie mogłem znaleźć żadnej rozpiski w dziale zgłoś cheatera. Liczę na wrzucenie demka z rozpiską lub od razu ub. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Masz 7 dni na odwołanie się od bana. Po przekroczeniu tego terminu ban pozostanie aktywny! Link to comment Share on other sites More sharing options...
helikopterovsky Posted October 8, 2021 Author Share Posted October 8, 2021 Super, odwołałbym się w trakcie tygodnia ale nie siedzę 24/7 w waszym bansie. Ban został dodany ze strony, skąd miałem wiedzieć że go dostałem skoro nie dostałem żadnego powiadomienia? Żadnych dowodów, żadnych powiadomień i nick na którym nie grałem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted October 8, 2021 Share Posted October 8, 2021 Chłopie, co Ty pierdolisz? Ban jest na sida, a nie na nick. To że dostałeś go przez bansa, działa tak samo, jak dostał byś go z poziomu serwera. Dopiero wczoraj go zobaczyłeś? Czyi nie grałeś od czasu bana. Gdybyś grał lub chciał grać, to byś od razu dostał info. Dowody? Dostałbyś, w czasie 7 dni - sam te demka oglądałęm. +B i chuj Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Kinetic Posted January 15, 2022 Właściciel Share Posted January 15, 2022 Gracz został zbanowany. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts