Jump to content

Podanie na admina by Kacper <3

Kacper
 Share

Recommended Posts

Nick - Kacper

Wiek - 13 

Znajomość AMX (0-10) - 6 

Sprawny mikrofon (Tak/Nie) - Nie zepsuty

Link do Twojego GT-  https://www.gametracker.com/player/kacper/145.239.237.154:27015/

Kilka słów o sobie -Witam Nazywam sie Kacper mam 13 lat pochodze z lubuskia interesuje sie pilka nozna infomormatyka (sr ze nie pa poliskich znakuw ale mi nie dzialaja) Od 5 lat zajmuje sie zerwigiem moje amx wynosi 6/10 potrafie wgrywac paczki polowe zycia poswieczilem na granie w cs1.6 dlatego iz jest to moja ulubiona gra ostatnio mialem przerwe ale powracam takowej gry cs1.6 postanowilem wybrac wasza siec na serwerze gram od 30 minut i mega jest fajna admosfera postanowilem napisac podanie dlatego ze serwer jest bardzo mega xD wiec poprostu napisze te podanie wiem ze moja sansa na przyjecie to 00000.01% ale warto prubowac bo nie mam co tracic tak samo nie posiadam steam ale w ten piatek dostane kase wiec napewno kupie se steama i dam wam 20/30 zl na serwer <3 pozdro  

Dlaczego chcesz zostać adminem - Dlatego ze chyba jest jeden admin a mysle ze ja sie nadaje poniewaz bylem juz na tej posadzie i ogarniam amx wiem jak cos zbidowac 

Czy posiadasz steam ( Tak/Nie)(Link do konta steam) - Nie ale bede kupywal 🙂

Ile Czasu możesz poświęcić na serwerze - 5/6h od pon do piatku 

Staż gry na serwerze - Od 10.11.2021

Czy posiadałeś już admina - Opiekuna wlasciela tak admina tez

Znajomość rozpiski dem w skali od 1/10 - tutaj nie wiem jak ocenic swoje rozpiske dem wiec bede musial to oganroc 

Po  okresie próbnym admin otrzymuje od administracji dcpublic.org wypłatę która jest zależna od poświęconego czasu - ok bedzie na nowy procesor xD (zart)

Na tą chwilę na NIE. - Nie ma mikrofonu, dopiero u nas zaczynasz, kup Steama daj się lepiej poznać.. Nie będę pisał o wieku bo każdy kiedyś z nas za małolata też zaczynał. 

PS. Adminów to mamy z +/- 30 ;) 

hh.jpg

• 3 months later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...