Jump to content

Podanie na Admina JailBreak

Recommended Posts

Twój nick: dzusowY
Znajomość AMX (0-10):7/10

Sprawny mikrofon (TAK/NIE): Tak
Link do Twojego GT:
GameTracker.com : Player Page for dzusowY
Kilka słów o sobie: Mam na imię Dominik mam 15 lat, chodzę do 1 klasy liceum w szczecinie, interesuję się informatyką, oraz piłką nożną ogólnie sportami. Jestem spokojną osobą, która nie daję ponosić się emocją bez potrzeby, oraz która stara nie nadużywać wulgaryzmów, Gram w csa parę dobrych lat, i wiem co i jak. 
Dlaczego chcesz zostać adminem: Chciał bym przypilnować serwera, Bo często są przypadki gdy ktoś łamie regulamin serwerowy, i jest problem gdy nie ma admina, więc wtedy mogę szybko zareagować.
Link do profilu STEAM: Niestety nie posiadam steama, ale bardzo bym chciał zagościć w administracji serwera, bo niestety na steam mam bardzo mało fpsów, i wtedy nie da się grać w grę.

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: 5-6 h
Staż gry na serwerze: 2 miesiące, konto mam założone od 2 miesięcy 
Czy posiadałeś już admina?: Na owym serwerze nie, ale na innych tak.
Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): 9/10

Mam nadzieję że moje podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie. Choć jest - Bo nie posiadam gry na steam. Lecz proszę o danie szansy

NA serwerze codziennie jest syf, są admini ale 0 zaangażowania z ich strony, więc chciał bym ogarnąć "syf" na serwerze!

Pozdrawia dzusowY!

• Opiekun serwera | JB

Podanie odrzucone. Warunkiem złożenia podania na admina jest posiadanie konta steam bez blokad. Pisz podanie, dopiero jak zaczniesz spełniać warunki. Popraw też znajomość regulaminu i gt bo jest on tragiczny.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...