bondziurno Posted September 4, 2022 Share Posted September 4, 2022 Twój nick - bondziorno Nick admina banującego - szocikk Data i godzina zdarzenia - 14:45 wtedy dostałem bana nawet gdy mnie na serwerze nie było Mapa zdarzenia - nie wiem Długość bana - 1 dzień Powód bana - Powod : sgs/gs Link do screenów - nie ma Link do demka - nie ma , ale pewnie admin musi mieć skoro mnie zbanował , fajnie gdyby admin podał godzine i mapę na której to robiłem bo ja chyba wiem o co chodzi i dlaczego. albo gdyby mi opisał sytuacje bo mi demka nie działają Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun serwera | JB Zagubiony Posted September 4, 2022 Opiekun serwera | JB Share Posted September 4, 2022 Więc tak demka co prawda nie działają, ale dostaliśmy filmik od jednego z graczy jak latasz na SGS'ach/GS'ach i przez to poleciał ban. Jeżeli jesteś zainteresowany tym filmikiem możesz napisać na pw i ci go podeśle. A co do bana jest on jak najbardziej słuszny. Brak ub. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts