bpf Posted December 5, 2021 Share Posted December 5, 2021 Twój nick: bpf Link do dema/dem: https://www103.zippyshare.com/v/BlHMaOVK/file.html Powodzenia. Wszystkie demka: https://www64.zippyshare.com/v/Mo4saZQc/file.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
sidjakpesel Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Mój nick: sidjakpesel Link do demek: http://85.198.208.3/bpf.rar Rozpiska gracza @bpf Demka: bdf678.dem 3:09 - wychylanie zza ściany celując przez ściane idealnie na ziomka z drużyny idealnie na HS 3:15 przeskok na głowe +b (widać 1/4 nawet 1/2) dla pewności na host_framerate 0.001 widać super jak celownik zawiesił sie na głowie :) bdf677.dem 19:59 - patrzy na gniazdo, obczaja sobie gdzie kto jest patrzy dół wchodzi bez wachania na drabinke i 20:02 - celownik przez sciane na gościa a go przecież nie widział +-b 20:26 - aaa poskanuje dla picu kurnik, bo widzi że typ wychyla drzwi, nie słyszał go bo typ na shifcie, po czym 20:27 polecam 1/4 i znowu host_framerate 0.001 jak celownik sie zachowuje po tym jak wyświetla sie że zabil typa, ucieka do góry po czym dziwny przeskok do dołu i z powrotem na miejsce głowy przeciwnika. +b bdf679.dem 5:54 - szybkosc 1/4 - wychylenie na model, a dostał info ze elektryk, elektryka i L nie sprawdził tylko oczywiście perfekcyjnie celownik po modelu i wychylenie na model 12:32 - wychyla rzuca granat L smoke wleciał, w tym momencie może mu ktoś przejść bez problemu elektryk i go zabić, a kolega sobie wychyla bez problemu z AWP bo widzi po ścianach że nikogo w pobliżu nie ma. Który doświadczony gracz tak robi z AWP Chyba tylko taki co widzi przez ściany 12:36 - patrzenie na gościa przez sciane bez zooma (1/4 widać elegancko) 12:43-4 - szybkosc 1/4 i host_framerate 0.001 - pudło z awp po czym poprawienie z deagla - celownik mniej wiecej klatka gościa, po strzale celownik przeskakuje na głowe, o następnych strzałach nie wspomnę... celownik sie tak naturalnie nie zachowuje, po strzale, nie widać tam ruchu myszki góra czy dól tylko przeskoki. +b 15:08 - szybkosc 1/4 host_framerate 0.001 wszystkie strzały +b celuje nad głową ale jakoś gościu dostaje głowe po czym strzał który zabija typa był oddany nad jego głową ale celownik przeskoczyl na główke 15:20 - dziwne zachowanie celownika ale niech bedzie +-b Demka niestety krótkie nagrane ale w zupełności wystarcza, wszystko widać gołym okiem, polecam zwalniać demko do x1/4 i konsola po zatrzymaniu np na którymś czasie i wpisac w konsole: host_framerate 0.001 - WIDAĆ IDEALNIE czarno na białym te cudowne przeskoki i celowanie po ścianach, bezbłędne poruszanie sie po mapie, wychylanie na miejsca z nożem czy tam z awp gdzie doświadczony gracz by tam nie wyszedł bo wiedziałby że ktoś mu może wychylić i go zabić, no ale jak sie wszystko wie, korzysta z esp/wh + aim to sie wychyla na pewniaka Rozpisałem tylko 3 demka, bo dla mnie nie ma sensu rozpisywać więcej skoro widać wszystko czarno na białym. Jeżeli to mało zawsze moge podrzucić jeszcze 3-4 demka bo troche ich jest, ale tak jak mowiłem. Kolega odpalony Czekam na addban tego kolegi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Powiem tak, ja już kiedyś mówiłem - ktoś nie ma większego pojęcia o odpałach (poza tym, że sam może latać bo zapłacił). bdf679.dem 5:54 – gdzie tu masz wychylenia na model, słychać że gość leci bs… -B 12:32 – super wytłumaczenie „Który doświadczony gracz tak robi z AWP, Chyba tylko taki co widzi przez ściany” -B 12:36 – hmm, nie rozśmieszaj mnie. Typa słychać, żadnego skanu, przeskoku etc… -B 12:43-4 – Hahaha -B 15:08 – recoil tak zwany to się zwie, co tam przeskakuje? -B 15:20 – „dziwne zachowanie celownika ale niech będzie” to się nazywa ruch myszki… -B Reszty mi się nawet nie chce sprawdzać, bo to co tu piszesz @sidjakpesel, to poziom poniżej ziobry i dudy.... Ale, temat zostaje otwarty, macie dema, rozpisujcie. Serio, materiału jest w chuj. Jebać kretów 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
asdf Posted December 6, 2021 Share Posted December 6, 2021 Kto pod kim dołki kopie sam w nie wpada 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted December 9, 2021 Share Posted December 9, 2021 Ktoś ma zamiar rozpisywać te dema? Czy zamykać? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Kinetic Posted January 15, 2022 Właściciel Share Posted January 15, 2022 Temat został rozwiązany i zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts