Jump to content

Miłego oglądania <3

bpf
 Share

Recommended Posts

Mój nick: sidjakpesel

Link do demek: http://85.198.208.3/bpf.rar

Rozpiska gracza @bpf

Demka:

bdf678.dem

3:09 - wychylanie zza ściany celując przez ściane idealnie na ziomka z drużyny idealnie na HS
3:15 przeskok na głowe +b (widać 1/4 nawet 1/2) dla pewności na  host_framerate 0.001 widać super jak celownik zawiesił sie na głowie :)

bdf677.dem

19:59 - patrzy na gniazdo, obczaja sobie gdzie kto jest patrzy dół wchodzi bez wachania na drabinke i 20:02 - celownik przez sciane na gościa a go przecież nie widział +-b
20:26 - aaa poskanuje dla picu kurnik, bo widzi że typ wychyla drzwi, nie słyszał go bo typ na shifcie, po czym 20:27 polecam 1/4 i znowu host_framerate 0.001 jak celownik sie zachowuje po tym jak wyświetla sie że zabil typa, ucieka do góry po czym dziwny przeskok do dołu i z powrotem na miejsce głowy przeciwnika. +b

bdf679.dem

5:54 - szybkosc 1/4 - wychylenie na model, a dostał info ze elektryk, elektryka i L nie sprawdził tylko oczywiście perfekcyjnie celownik po modelu i wychylenie na model
12:32 - wychyla rzuca granat L smoke wleciał, w tym momencie może mu ktoś przejść bez problemu elektryk i go zabić, a kolega sobie wychyla bez problemu z AWP bo widzi po ścianach że nikogo w pobliżu nie ma. Który doświadczony gracz tak robi z AWP :) Chyba tylko taki co widzi przez ściany
12:36 - patrzenie na gościa przez sciane bez zooma (1/4 widać elegancko)
12:43-4 - szybkosc 1/4 i host_framerate 0.001 - pudło z awp po czym poprawienie z deagla - celownik mniej wiecej klatka gościa, po strzale celownik przeskakuje na głowe, o następnych strzałach nie wspomnę... celownik sie tak naturalnie nie zachowuje, po strzale, nie widać tam ruchu myszki góra czy dól tylko przeskoki. +b
15:08 - szybkosc 1/4 host_framerate 0.001 wszystkie strzały +b celuje nad głową ale jakoś gościu dostaje głowe po czym strzał który zabija typa był oddany nad jego głową ale celownik przeskoczyl na główke :)
15:20 - dziwne zachowanie celownika ale niech bedzie +-b 

Demka niestety krótkie nagrane ale w zupełności wystarcza, wszystko widać gołym okiem, polecam zwalniać demko do x1/4 i konsola po zatrzymaniu np na którymś czasie i wpisac w konsole: host_framerate 0.001 - WIDAĆ IDEALNIE czarno na białym te cudowne przeskoki i celowanie po ścianach, bezbłędne poruszanie sie po mapie, wychylanie na miejsca z nożem czy tam z awp gdzie doświadczony gracz by tam nie wyszedł bo wiedziałby że ktoś mu może wychylić i go zabić, no ale jak sie wszystko wie, korzysta z esp/wh + aim to sie wychyla na pewniaka :)

Rozpisałem tylko 3 demka, bo dla mnie nie ma sensu rozpisywać więcej skoro widać wszystko czarno na białym.

Jeżeli to mało zawsze moge podrzucić jeszcze 3-4 demka bo troche ich jest, ale tak jak mowiłem. Kolega odpalony :D

Czekam na addban tego kolegi

• Haha 1

Powiem tak, ja już kiedyś mówiłem - ktoś nie ma większego pojęcia o odpałach (poza tym, że sam może latać bo zapłacił).

bdf679.dem

5:54 – gdzie tu masz wychylenia na model, słychać że gość leci bs… -B
12:32 – super  wytłumaczenie „Który doświadczony gracz tak robi z AWP, Chyba tylko taki co widzi przez ściany” -B
12:36 – hmm, nie rozśmieszaj mnie. Typa słychać, żadnego skanu, przeskoku etc… -B
12:43-4 – Hahaha -B
15:08 – recoil tak zwany to się zwie, co tam przeskakuje? -B
15:20 – „dziwne zachowanie celownika ale niech będzie” to się nazywa ruch myszki… -B

Reszty mi się nawet nie chce sprawdzać, bo to co tu piszesz @sidjakpesel, to poziom poniżej ziobry i dudy.... 

Ale, temat zostaje otwarty, macie dema, rozpisujcie. Serio, materiału jest w chuj.

Jebać kretów :)

• Super 1

• 1 month later...
Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...