Jump to content

Skarga na youngwhite

Alko
 Share

Recommended Posts

Nick youngwhite

Steamid: nie pamiętam raczej znasz

Twoj: Alko

Powod: Dlaczego ja bana na 12h za obraze jak ten 15letni chłopaczek o nicku youngwhite obrazał mnie przez 3mapy(assault/minecraft i west,przez 3 mapy leciał na sgs i dostał ub po 12h? Wnosze o przedłużenie mu bana do tygodnia za sgs na 3 mapach + obrażanie przez  3mapy. Jak to mówił youngninjas @Black JA ZNAM BLACKA DOSTANE UB. Koleżeństwo? czy co?

Dowod: Sprawdz se logi czatu tak jak mi sprawdzilesimage.png.fe21dce77cb68446c15d9c7d16db84c3.png masz jak chcesz tutaj 1 dowodzik a reszte sobie w logach sprawdz. 

Dlaczego chłop dostaje ub po 12h za sgs+ obrazanie a ja mam miec na 12h bana? za samą obraze. Ten gracz był wielokrotnie banowany na innych serwerach za bycie toxic/sgs+ raz rozwalil serwer gdzie zbanowal 3 adminów i cały serwer

@whitee:*

Edited by Alko

• Właściciel Serwera

Jest to sprawa skomplikowana, ale już tłumaczę dlaczego dostałeś bana na 12h.

Wyzywaliście się nawzajem przez te 3 mapy, obydwoje dostaliście bana na 12h. Ban za SGS dla @whiteeodjąłem, ponieważ nie został on poinformowany o zakazie sgs przez samego admina, sam nie był w stanie tego sprawdzić, a dlatego, że jak już wspominałem forum było wyłączone. 

Oskarżenia o koleżeństwo są w ogóle śmieszne, ponieważ ja nawet nie pamiętam co to był za gracz co robił. Jedynie kojarzę jego nick zresztą sam mu to napisałem jak się mnie pytał czy go pamiętam.

Co do tematu, że był banowany na innych serwerach to i tu też powinien patrzeć na to, że był już karany. Nie interesują mnie inne serwery i co tam się na nich dzieję, jak ktoś zachowuje się w porządku, to nie widzę problemu, aby specjalnie mu się przyglądać i karać go bardziej.

Ban możliwe, że był nawet za krótki, z powodu tylu wyzwisk, widzę też, że sądzisz, że to była tylko obraza i ban na 12h to za dużo. Utwierdza mnie to tylko w przekonaniu, że zasłużyłeś na bana tak samo jak @whitee

Jeszcze raz dodam @whiteepowinien może mieć bana na dłużej, ale z powodu awarii forum, nie miał nawet możliwości się dowiedzieć czy jest to zakazane, a nikt nie musi ufać to co gracze mówią, przy tym powinien być admin którego najpewniej przy tej sytuacji zabrakło.

//Skarge odrzucam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...