Jump to content

Odwołanie się od bana jb

poprostu x
 Share

Recommended Posts

Twój nick - x

Nick admina banującego - FakeThePolice

Data i godzina zdarzenia - około 17 data 08.02.2022

Mapa zdarzenia - jail_nuke

Długość bana - permanentny van na ct

Powód bana -   wyjście z ct

Link do screenów - nie mam

Link do demka - nie ma

Dostałem perma na CT za ucieczkę mogę powiedzieć że zwyzywalem admina i wyszedłem z serwera po tym jak mi dał bana xD nie robiłem fk ogarniam w CT a tu takie coś za wyjście z drużyny najlepsze jest to że admin nawet mi uwagi nie zwrócił że mam wrócić bo w innym wypadku dostanę bana na ct trochę chujowe zachowanie ze strony admina wchodzi na serwer raz na tydzień i permy daje 

Nie wiem czy to ten dział więc yebac

@poprostu xbana dostałeś za ucieczkę i napisanie że jest chujowe ct po czym obraziłeś mnie i krytykowałeś.

Co do ogarniania coś nie zabardzo zamiast karniakować zabijasz odrazu gracze nie raz zwracali ci uwagę że cię zacina.

A z tym że na serwer wchodzę sobie raz na tydzień jest nieprawdą ponieważ jestem po kilka godzin i to codziennie.

• Właściciel Serwera

Ban na CT zostanie zdjęty, ponieważ faktycznie tym bardziej permanentny mógły być surowy, ale za obraze admina + ucieczke z tego CT, ponieważ nieznajomość regulaminu nie zwalnia z jego nieprzestrzegania, więc admin może ale nie musi ci o tym informować jeżeli nie pytałeś nawet czy możesz wyjść. Na pewno gdybyś spytał i podał powód tego bana byś nie dostał. 

Aktualnie dostajesz bana na 12h, a unbana na CT.

• Like 1

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...