Jump to content

skarga na frozenek wiktor. i korwinek

poprostu x
 Share

Recommended Posts

Nick : Wiktor. korwinek i frozenek

Steamid: "Wiktor." STEAM_0:1:512282798, "korwinek" STEAM_1:0:1844955988 admina nie mam steamid

Twoj: sparked ກບຊ?

Powod: Free kill i wyjebka admina 

Dowod: nie ma demek mapa jail_anka_v1 godzina 8:40 zobaczyć mozesz na pukawce demka 

Wiktor i korwinek byli w ct korwinek nie ogarnia wgl nie zna regulaminu albo otwiera cele jak wiktor ma prowadzenie albo daje pozycje buntu jak nie ma buntownika nadszedła taka runda kiedy korwinek mial prowadzenie i dawal polecenia nie zdazyl ich wydac do 8:00 ale nie odpalil sie fd wiec dalej prowadzil kiedy napisalismy ze jest fd to dalej prowadzil i zabilal tych co sie ruszaja admin byl wtedy na serwerze jedyne co zrobil to napisal ze jest fd i nagle wyszedl z serwera bez zadnych konsekwencji dla nich gdzie ja to bym dostal perma na ct i bana na 12 godzin za free killa. Czyli innym slowiem mowiac faorka za ucieczke z ct dostalem perma a oni za fk nic BEKA a i frozenek zamocno sie poczuwa upomina mnie za jedno przeklenstwo grozi mi ze da mi bana za sgs jak scrol jest zablokowany robilem strefy to mi zwrocil uwage ze jak jeszcze raz zrobie to mi da bana XD powod sgs 

• Super 1

A więc tak spójrzmy jeszcze raz na cała sytuację korwinek i Wiktorek. Byli w CT wszystko było okej korwinek to nowy gracz który ogarnia ale nie wszystko też próbujemy go uczyć coś cele zostały otwarte o 8:00-7:50 już nie pamiętam dokładnie zaczal prowadzić prowadzić mu pisałem na zwykłym Say i chciałem mu wytłumaczyć w kolejnej rundzie o co dokładnie chodziło i co zrobił źle jak będzie już zwykle mikro by dać mu dokończyć żeby się nauczył okej może trochę błąd ale trudno powiedział pozycje buntu ale nikt tego nie wykonał a on nie dał karniaka nie wiadomo c prowokował i tego się nie dowiemy co do wyjścia mojego z serwera musiałem już iść i po pierwsze  ja nie dałem Ci tego bana na CT ani zwykłego więc po co to mieszasz do tej sytuacji 

Po drugie powinieneś dostać bana na poprzedniej mapie za obrażanie się znów z kolejna osoba i też ci odpuściłem i nie dałem 

Po trzecie zabił jedna osoba eiec też go upomniałem w regulaminie jest ze mogę dać również upomnienieni tak tez zrobiłem 

nie jedna tylko 2 a na wczesniejszej mapie nie obrazalem nikogo tylko to on mnie wiec czytaj ze zrozumieniem i zadnego bana nie dostalem chodzilo mi ze za takie cos dawno bym dostal ja bana jak bym zrobil to co oni czyli nadal uwazasz ze zabijanie bez podstaw to nie jest nieprzestrzeganie regulaminu spoko dzis wbije do ct i bede robil fk bo nie znam regulaminu i jestem nowy co to ma byc jak ejst nowy to niech siedzi w tym tt i patrzy jak sie prowadzi a nie wchodzi do cti i ty bedziesz go uczyl wszystkiego pokoleji zadnego upomnienie nie bylo z twojej strony wiec co ty tu pierdolisz faworke robisz bo jest nowy ? mh zmienie nick i pojde na ns tez bede nowy 

Pisałem na zwykłym Say jak już widzisz czego możesz nie wiedzieć bo nie żyłeś nie wiem czy pamiętasz ciebie też zawsze ostrzegałem i upominałem potem dopiero jak już mi się odechciało ciebie upominać bo robiłeś to specjalnie wiedząc że tego nie wolno  ale jak widać nie warto byc dobrym dla niektórych osób 

• Właściciel Serwera

Robienie wielkiej afery, bo w ct była osoba która uczy się prowadzić i popełnia błędy. Gdyby był aż taki zły jak admin wyszedł większość graczy wystarczy, aby wpisać '/zmiana' i CT zostanie przeniesione do TT, ale jestem ciekaw kto wtedy by wszedł do ct, chętnych nie ma dużo, a pisząc takie rzeczy, bo ktoś popełnia błędy, zniechęca jeszcze bardziej do wchodzenia do CT. Mała szkodliwość czynu. Skarge odrzucam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...