Jump to content

Recommended Posts

Konto STEAM bez blokad Tak
Kultura osobista Tak
Znajomość języka polskiego(mowa i pismo) Tak

Posiadanie mikrofonu.

Twój nick:KamilES
Znajomość AMX (0-10):7

Sprawny mikrofon (TAK/NIE):Tak
Link do Twojego GT:https://www.gametracker.com/player/KamilES/51.83.215.29:27015/
Kilka słów o sobie:Jestem Kamil mam 15 lat chciałbym w przyszłosci zostać kelnerem oraz lubie pomagać innym graczom jestem również wysportowany mam 2 psy i chomika oraz brata i siostre którymi lubie się opiekować oraz jestem osobą która lubi się buntować jako więzień ale ostatnimi czasy siedze też również w ct bo bardzo polubiłem bycie w ct. Jestem osobą która jest kulturalną wobec innych graczą i wytrwały jesli nie zrobie tego co miałem nie poddam się i będę walczył do samego końca czasem zdarzały mi się wyzwiska do innych graczy lecz teraz skończyłem z wyzywaniem bo to według mnie głupie i może się zrobić komus przykro z tego powodu że ktos go wyzywa

Dlaczego chcesz zostać adminem:Chce zostać adminem ponieważ, chce pomóc innym graczom którzy nie ogarniają CT i chciałbym im wytłumaczyć jak to i to robić na serwerze często dzieją się różne rzeczy np toksycznosć wobec nowych graczy a jesli nie ma admina na serwerze dzieje się katorga
Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561198415406316

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?:To zależy czy są zdalne bo ogólnie, na zsdalnych moge 7-8 godzin a na stacjonarnych jak wrócę 3-4 godzinki
Staż gry na serwerze:Kilka dni
Czy posiadałeś już admina?:Tak na serwerach typy  FFA
Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10):5

Jestem jak narazie na nie 

Wiek wydaje się być okej 

Amx moim zdaniem jest do sprawdzenia 

Faktycznie widuje cie dość często na serwerze 

Ale jest jeden główny powód dlaczego jestem na nie jest to nie znajomość regulaminu jest to do przeczytania Ale pograj jeszcze trochę na serwerze pokaż się jeszcze trochę co potrafisz 

+Ładnie napisałeś podanie 

+Znajomość amxx 

+Staż na serwerze 

Sam kiedyś byłem adminem czy też opiekunem na x jailach, z doświadczenia wiem, że osoby które były w Twoim wieku, wydawały się ogarnięte. Sam przyjmowałem 15-latków na adminów i nigdy nie kończyło się to dobrze więc sory, ale będę na nie. 

• Super 1

Jestem na nie

- średnia znajomość regulaminu (dawanie pozycji buntu jak nie ma buntownika - miało miejsce to kilka razy). 

- kultura (otrzymałeś już 2 bany).

- Pisanie /zmiana bez przyczyny 😆

+ podanie 

• Haha 1

W tym momencie jestem na NIE

Niestety pokazałeś nam ostatnio jak bardzo znasz regulamin serwera.
- Znajomość regulaminu.
- Kultura.
+ Staż.
+ Podanie.
+ AMX ( do sprawdzenia )

Regulamin oraz kultura to moim zdaniem najważniejsze punkty, które istnieją i których brakuje w tobie, są to moje główne powody dlaczego jestem na nie. Reszta jest jak najbardziej dobrze napisana i nie mam do nich uwag. Piszesz o tym, że poprawiłeś się z kulturą, wierze Ci. Poczytaj regulamin i spróbuj następnym razem. Życzę powodzenia. :)

• Thanks 1

spacer.png
My AK imported from Ukraine.

• Właściciel Serwera

Za dużo osób, jest tobie przeciwna, to znaczy, że musisz jeszcze coś poprawić. Złóż podanie jeszcze raz za jakiś czas.

Jak na razie odrzucam.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...