Risky Dead Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Witam Chciałbym napisac propozycje na to żeby dodać mapy takie jak jb_snow i jb_ard Z Góry Pozdrawiam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wiktor Posted February 18, 2022 Share Posted February 18, 2022 Jestem za, nowe mapki jak najbardziej Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted February 18, 2022 Właściciel Serwera Share Posted February 18, 2022 Żeby te mapy mogłyby być wgrane, musiałem być, albo pozbyć się trochę muzyk/modeli/sprayow z serwera, albo wyłączyć domyślne modele od cs 1.6 których i tak już trochę powyłączałem i nie wiem na ile mogę sobie jeszcze pozwolić. Te mapy są bardzo zasobożerne, posiadają mnóstwo modeli, a o to głównie chodzi. Bez pozbycia się modeli te mapy by crashowały serwer. Jak na razie odrzucam. Jeszcze trochę map dodam na serwer, ale akurat te mogłoby być ciężko. Na razie zostawię temat otwarty, bo może będziesz miał inne mapy, ale jeżeli nie, to go zamkne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts