KamilES Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Nick: LoLEK SteamID: STEAM_1:0:2032193057 Twoj Nick: KamilES Powod: Freekillowanie Dowod: Demko jesli będzie Mapa: jail_facebook godzina 13:55 Zaczęło się od tego że gracz LoLEK dał polecenia "Po otworzeniu waszych cel idziecie na marker i macie tam bez ruch do mojego odwołania" potem jeden z graczy ruszył się zabił go lecz jak drugi gracz się ruszył to dał mu karniaka a jak mu powiedziałem że robi Freekille to on odpowiedział że jeden uciekał to dlatego go zabił ale jak zabił pierwszego gracza to powiedział że miał bez ruch do odwołania i chce jeszcze dodać że ten gracz jest niezmiernie toksyczny pomimo zwracanych mu uwag przez admina Wiktor. to nic nie pomagało i teraz piszę ogólnie on ma zawsze problem do gracza Wiktor adrian ponieważ on sie pyta ciągle a LoLEK pisze że ma ADHD i jest debilem i żeby mu dać muta 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted February 19, 2022 Właściciel Serwera Share Posted February 19, 2022 Co ja mam mu zrobić? Z twojej wypowiedzi wynika, że zrobił 1 FK, a do tego obraził w nie znacznym stopniu innego gracza, którego sam kojarzę i wiem, że ten gracz lubi spamowac 1 wiadomością ciągle. Uznaje skargę za zbyt mało szkodzącą i odrzucam. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted February 19, 2022 Share Posted February 19, 2022 Skarga rozpatrzona negatywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts