Jump to content

Skarga na gracza $*T#H#C*$

korwinek
 Share

Recommended Posts

Nisck:$*T#H#C*$ STEAM_1:0:1939525068

Twój nick: korwinek STEAM_1:0:1844955988

Powód obrażanie mnie i gracza o nicku 66 SteamID: STEAM_1:0:1096630577

Dowód:Demko jeśli będzie 

mapa: jail_minecraft godzina 15:17 chyba

Zaczęło się od tego jak graliśmy na mapie jail_minecraft i po czym wszedł gracz $*T#H#C*$. Po zaczęciu się rundy  był w drużynie tt , wszyscy byli w klace terarium i bawiliśmy się w mam talent, gdy nadeszła jego kolej to zaczęło się wszystko, zaczął wyzywać strażników więc go zabili bo nie pokazał talentu. Po tym zaczął się przyczepiać do 66 (on go chyba zabił ale nie jestem pewny) i go wyzywać na spektator, ja wtedy go słuchałem bo ja tez zginałem. Wtedy zacząłem nagrywać demko na slot 1 ale niestety następne demko tez na slot 1 i mi się skasowało niestety. 66 też chyba nagrywał ale nie jestem pewny i tak nas wyzywał on tego że wyruc**ł  by nas o tym że jak by był naszym ojcem to by nas zabi* itp. 

Myślę że tyle wystarczy mam nadzieje że sprawdzicie to jakoś. Napisałem ten wpis dlatego ze przez takich toksycznych graczy odechciewa się mi grać i innym pewnie też.Mam nadzieje że gracz zostanie zbanowany jeżeli tak to z góry dziękuje 

• Właściciel Serwera

Następnym razem napisz do admina jak już takie sprawy ogarniacie między sobą, zamiast specjalnie na forum pisać skarge, którą potem i tak załatwiasz z adminem...

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...