TK_Piterek1337 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Nick cs: TK_Piterek1337 wiek: 12 Pare słów o mnie: Mam na imie Piotrek, mam 12 lat i lubię grać w cs'a tym bardziej w Jailbreak. Chciałbym zostać adminem ponieważ chcę utrzymać porządek i kulturę na serwerze. Zapoznanie amx - 6,5/10 Mikrofon - sprawny Steam - Posiadany ( nazwa uzytkownika: Jakof ) Czy byłem adminem: byłem adminem 2 razy, a strażnikiem 3 jak dogaduję się z osobami: staram się być miły do każdego. Niektóre osoby z administracji raczej mnie lubią ile godzin mogę grać: od 1,5h do 4h dalej się uczę i staram się zapoznać z nowymi osobami ktore dochodzą na serwer na serwerze gram 8,5 może nawet 9 godzin w cs'a gram 6-7 lat z roczną przerwą a na serwerach jailbreak gram 4-5 lat ( wtedy grałem non-steam ) Mam nadzieje że mi się uda zostać adminem. Jak tak to dziekuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
21Frozenek37 Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Na nie Pierwszym powodem jest wiek Ani razu nie widziałem cie na koncie steam żebyś gral Amx sprawdził bym bo nie chce mi się wierzyć Podanie jest napise na szybko i bez jakich kolwiek starań 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
` Shh Posted February 20, 2022 Share Posted February 20, 2022 Jestem na NIE - Wiek - Nie stosujesz się do wzoru. + AMX + Aktywność Widziałem Cię kilka razy na serwerze, jesteś naprawdę miłą osobą i kulturalną. Na nie jestem głównie z powodu wieku oraz dojrzałości. Myślę, że graczom nie spodobałby się członek administracji, który nie przeszedł mutacji. Jeżeli skończysz te 14 lat oraz przejdziesz przez proces dojrzałości i napiszesz podanie ponownie za te kilka lat, będę jak najbardziej na tak. 1 My AK imported from Ukraine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TK_Piterek1337 Posted February 20, 2022 Author Share Posted February 20, 2022 26 minut temu, TK_Piterek1337 napisał: Nick cs: TK_Piterek1337 wiek: 12 ( 13 za 9 miesięcy ) Pare słów o mnie: Mam na imie Piotrek, mam 12 lat i lubię grać w cs'a tym bardziej w Jailbreak. Chciałbym zostać adminem ponieważ chcę utrzymać porządek i kulturę na serwerze. Zapoznanie amx - 6,5/10 Mikrofon - sprawny Steam - Posiadany ( nazwa uzytkownika: Jakof ) Czy byłem adminem: byłem adminem 2 razy, a strażnikiem 3 GT: https://www.gametracker.com/player/TK_Piterek1337/51.83.215.29:27015/ jak dogaduję się z osobami: staram się być miły do każdego. Niektóre osoby z administracji raczej mnie lubią ile godzin mogę grać: od 1,5h do 4h dalej się uczę i staram się zapoznać z nowymi osobami ktore dochodzą na serwer na serwerze gram 8,5 może nawet 9 godzin w cs'a gram 6-7 lat z roczną przerwą a na serwerach jailbreak gram 4-5 lat ( wtedy grałem non-steam ) Mam nadzieje że mi się uda zostać adminem. Jak tak to dziekuję Link to comment Share on other sites More sharing options...
TK_Piterek1337 Posted February 20, 2022 Author Share Posted February 20, 2022 GT odpisałem i zapomniałem napisać że za 9 miesięcy 13. Mutacje zaczynam przechodzić więc za jakiś czas będzie Link to comment Share on other sites More sharing options...
poprostu x Posted February 21, 2022 Share Posted February 21, 2022 Na nie Wypowiadanie sie w swoim podaniu to jest duzy argument podanie dawno powinno byc odrzucone 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted February 21, 2022 Właściciel Serwera Share Posted February 21, 2022 Podanie odrzucone, spróbuj innym razem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Kinetic Posted February 21, 2022 Właściciel Share Posted February 21, 2022 (edited) Podanie zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Edited April 15, 2022 by Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts