Jump to content

Podanko na Admina

Recommended Posts

Twój nick: 21Maestro37
Znajomość AMX (0-10): Szczerze 5,5 6/10 ,wiadomo do poduczenia

Sprawny mikrofon (TAK/NIE): Oczywiście że tak
Link do Twojego GT: https://www.gametracker.com/player/21Maestro37/51.83.215.29:27015/
Kilka słów o sobie: A więc tak mam na imię Mateusz jak pisałem wyżej już trochę staruszek, pochodzę z województwa Wielkopolskiego. Mam młodszego brata oraz ukochanego pieska oraz cudowną dziewczynę, pracuje jako elektromechanik, w wolnych chwilach lubię pograć w piłkę nożną z kumplami oraz pójść na siłownie oraz pograć z moimi ziomkami w Cs 1.6 i pogadać na discordzie

Dlaczego chcesz zostać adminem: Tak jak wszyscy nie będziemy owijać w bawełnę, chcę pomóc i tyle
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199039297693/

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: W tygodniu po 2,3 h dziennie w weekend jedynie w sobotę prawie cały dzień jak się uda
Staż gry na serwerze: Jakoś dużo nie będzie wiadomo dopiero co serwer reaktywował ale nabija się więc będzie tylko lepiej jak narazie według serwera mam przegrane cały 1 dzień i parę godzin.
Czy posiadałeś już admina?: Oczywiście na tym samym serwerze Jailbreak przed reaktywacją lecz można jeszcze doliczyć CS GO MOD 
Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): Szczerze nigdy nie miałem okazji rozpisywać demka więc trudno jest mi siebie ocenić ale jeśli chodzi o sprawdzenie itp to myślę, że nie ma problemu

jestem na TAK

+wiek

+steam

+mikro

+AMX do sprawdzenia 

+GT do poprawy choc sam nie mam najlepszego

+ staż gry na serwerze no byles kiedys tu adminem pamietam jak mi bana dales ty...

+no co dobry chlop i ogolnie mozna sie posmiac i jest cichy w chuj 
+moj imiennik 

• Like 1

• Właściciel Serwera

Zgłoś się na PW.

Podanie przyjete.png

Podanie zostało przyjęte.
Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, 
a administracja rozpatrzy go ponownie.

Edited by Black

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...