Ymek Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Nick: don mefedrono pospolito SteamID: STEAM_0:0:151394547 Twoj Nick: Ymek Powod: Ban na ct oraz ozywianie sie po zabicu podbiegl do mnie haotycznie nie wiedzialem czy chce sie zbuntowaci wiec go zabilem potem sie ozywil i go zabilem bo bez podstawnie sie ozywial a potem sie ozywil nie zdazylem go zabic i uciekl do gr wzial broni sie leczyl i chcial sie zbuntowac Dowod: to mapa jail_anka_v1 godzina 18.43 troszke wczesniej demko jak sie nagra Mapa:jail_anak_v1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
donmefedronopospolito Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Moge caly klip wstawic + glos z discord, jak zaczales wyzywac a ja normalnie probowalem wytlumaczyc ze fk i nie chciales mi dojsc do slowa i zabijales, gdybys normanlie do tego podszedl bana na ct bys nawet nie dostal tylko ostrzezenie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ymek Posted March 5, 2022 Author Share Posted March 5, 2022 (edited) 1 minutę temu, donmefedronopospolito napisał: Moge caly klip wstawic + glos z discord, jak zaczales wyzywac a ja normalnie probowalem wytlumaczyc ze fk i nie chciales mi dojsc do slowa i zabijales, gdybys normanlie do tego podszedl bana na ct bys nawet nie dostal tylko ostrzezenie. dc to dc co dc ma wspulnego z wyzywaniem w grze ? a na dc nie musze cie postrzegaci jako admina tylko jako osobe na discordzie a moglesi mowic na serverze tam malo gadalem poniewaz osoba prowadzila Edited March 5, 2022 by Ymek Link to comment Share on other sites More sharing options...
donmefedronopospolito Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 (edited) Sluchaj, zjebales zabiles, moglem sie ruszac dopoki nie przestal liczyc maestro wiec do ciebie podszedlem, i stalem przed toba bez intecji buntu, i odrazu mialem wrocic do szeregu zabiles mnie bez zadnego podwazenia, bylem z toba na discordzie, i zaczales wyzywac na dc i w grze, tego bana na ct nie sciagam ci jedynie ci zdejma jak wywniaskuje ze zle zrobilem a wiem ze postapilem z regulaminem. Edited March 5, 2022 by Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ymek Posted March 5, 2022 Author Share Posted March 5, 2022 (edited) 2 minuty temu, donmefedronopospolito napisał: Sluchaj, zjebales zabiles, moglem sie ruszac dopoki nie przestal liczyc maestro wiec do ciebie podszedlem, i stalem przed toba bez intecji buntu, i odrazu mialem wrocic do szeregu zabiles mnie bez zadnego podwazenia, bylem z toba na discordzie, i zaczales wyzywac na dc i w grze, tego bana na ct nie sciagam ci jedynie ci zdejma jak wywniaskuje ze zle zrobilem a wiem ze postapilem z regulaminem. Jak podbiegasz do mnie to co mam robić paczeci sie na ciebie i nic nie robić zabijam osoby kture do mnie biegna poniewaz nie wiem czy nie ma granatu zamrozenia granatu ktury odrazu zabija albo nie chce mi zabraci broni mnie zabic ewentualnie niema z /los piesci wezy i mnie nie chce zabic (oczywiscie osoby kture do mnie biegna a sa blisko jakis kilka krokuw niewiem z 4 ) Edited March 5, 2022 by Ymek Link to comment Share on other sites More sharing options...
donmefedronopospolito Posted March 5, 2022 Share Posted March 5, 2022 Nie mozesz ot tak zabic kogos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ymek Posted March 5, 2022 Author Share Posted March 5, 2022 (edited) 1 minutę temu, donmefedronopospolito napisał: Nie mozesz ot tak zabic kogos. Jak do mnie begnie i jest niebezpieczna odleglosci moge zabic kazdy by tak zrobil Edited March 5, 2022 by Ymek Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted March 5, 2022 Właściciel Serwera Share Posted March 5, 2022 Z tego co wnioskuję, z tej chaotycznej rozmowy, jak i po obejrzeniu demka z tej mapy, dokładnie widać jak @donmefedronopospolitopodbiega do ct, zatrzymuje się kilka kroków przed nim i od razu ginie, po czym admin, ożywia się 2 razy, ponieważ zostaje zabity. Tutaj zawiodła komunikacja admin - gracz na pewno jak i nie do końca z zrozumiany regulamin serwera. Jeżeli więzień podbiega do strażnika, może to być uznane za próbe buntu. Gracz dostaje UB, a admina będę obserwować. Nie jest to moim zdaniem warte ostrzeżenia. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted March 5, 2022 Właściciel Serwera Share Posted March 5, 2022 Skarga rozpatrzona pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts