Seta Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Twój nick - Zatecky svetly LEZAK Nick admina banującego - Data i godzina zdarzenia - Długość bana -Pewnie permanentny Powód bana - Kicked: you have been baned from this serwer Link do screenów - Wycinek z konsoli -Numer steam: 229 STEAM_0:1:126209 Chciałbym się dowiedzieć za co mam bana bo w wyszukwarce nie widnieje jako zbanowany. Pomoże ktoś ? Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Resetowałeś router? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seta Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Resetowałeś router? Resetowałem kilka razy, bez efektu. Próba odbanowania mojego steam id coś da ? albo jakaś inna opcja Link to comment Share on other sites More sharing options...
XAREN Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Pokaż co ci pisze w konsoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Po kolei: - od kiedy nie możesz wejść na serwer? - na jakich nickach grałeś? - wklej wycinek z konsoli Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seta Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Po kolei: - od kiedy nie możesz wejść na serwer? - na jakich nickach grałeś? - wklej wycinek z konsoli Wycinek: Kicked :" "You have been banned from this server!" Nick jak wyżej: Zatecky swetly Lezak Nie grałem na serwerze, poprostu chciałem zagrać a tu brak możliwości wejścia. Serwer znalazłem w necie, i stąd tu trafiłem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted March 14, 2021 Share Posted March 14, 2021 Usuń swój cfg i spróbuj wbić na standardowym. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seta Posted March 14, 2021 Author Share Posted March 14, 2021 Usuń swój cfg i spróbuj wbić na standardowym. Możesz podpowiedzieć jak to zrobić ? Niezbyt ogarniam o co chodzi. Z góry dziękuję. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 @seta zgłoś się do mnie na steam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seta Posted March 15, 2021 Author Share Posted March 15, 2021 @seta zgłoś się do mnie na steam Jak cie znajde na steam ? daj namiar Link to comment Share on other sites More sharing options...
OSZKI Posted March 15, 2021 Share Posted March 15, 2021 https://steamcommunity.com/profiles/76561197962029158/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seta Posted March 17, 2021 Author Share Posted March 17, 2021 Nie mogę dodać znajomego bo musze najpierw wydać 5 dolaarów w sklepie steam. Ja pierdole.. takie info mam, Może tu pokrótce ktoś napisze do jakich folderów wejść i co usunąć ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted March 17, 2021 Share Posted March 17, 2021 Na steamie było by szybciej i przyjemniej Masz może discorda albo tsa? Tam będzie łatwiej. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seta Posted March 18, 2021 Author Share Posted March 18, 2021 Przeinstalowałem steam i cs na inną partycję dysku i problem z nikł, do zobaczenia w grze . Dzęki za pomoc i chęci. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
ennn Posted March 18, 2021 Share Posted March 18, 2021 Miłej gry! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Kinetic Posted January 15, 2022 Właściciel Share Posted January 15, 2022 Temat został rozwiązany i zamknięty. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts