T4PiT0 Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Twój nick: T4PiT0 Wiek: 20 Znajomość AMX (0-10): 8 Sprawny mikrofon (TAK/NIE): TAK Link do Twojego GT: https://www.gametracker.com/player/T4PiT0/51.83.215.29:27015/ Kilka słów o sobie: Jestem Kuba lubie latać po klubach tak jak i po tt i sie buntować lat 20, Pozytywny, miły oczywiście dla tych co są dla mnie, mma życiem jak i jb Dlaczego chcesz zostać adminem: Ponieważ często gram na tym serwerze a czesto jest tak że nie ma admina tak jak teraz i gracze wchodza do ct robia fk i trolluja krzycząc przeklinając itp. Link do profilu STEAM: nie mam na steamie cs 1.6 ale jak zajdzie potrzeba to kupie Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: Dziennie nawet do 5h Staż gry na serwerze: ALL TIME STATS Score: 204 Minutes Played: 954 Score per Minute: 0.2 Rank on Server: #39 out of 564 Czy posiadałeś już admina?: Tak Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): 6 ale do przyuczenia musze se przypomnieć jedynie. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T4PiT0 Posted March 9, 2022 Author Share Posted March 9, 2022 Macie link do mojego steam wrazie wu: steamcommunity.com/id/T4PiT0/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ymek Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 Jestem na Tak +wiek +amx lecz do sprawdzenia +/- czas mógł być by lepszy ale nadal jest git + aktywna osoba +był adminem -Nonsteam Co mogę do tego dodać faktycznie jest osobą miła uczynną jak zobaczył osobę która coś robi nie tak to odrazu to zgłosił oraz jest godnym człowiekiem zaufania szybko się uczy każdą wskazówkę opinie bierze do siebie i to poprawia dał bym mu szansę ale w tej sprawie decyduje @Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Elzgred Posted March 9, 2022 Share Posted March 9, 2022 +wiek +/- brak cs'a na steam (a +/- bo może kupić) +Czas według mnie 5h to dużo biorąc pod uwagę, że ma 20 lat i pewnie prace, a oprócz tego pewnie obowiązki. +AMX Osobiście jestem na tak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted March 10, 2022 Właściciel Serwera Share Posted March 10, 2022 Zagrałeś 3 dni i chcesz admina. Było już kiedyś dużo takich osób, a potem nie spełniali swoich obowiązków, albo nie grali. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted March 10, 2022 Właściciel Serwera Share Posted March 10, 2022 (edited) Podanie zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Edited April 15, 2022 by Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts