Jump to content

BorsukZDR na admina

Recommended Posts

Twój nick: BorsukZDR
Znajomość AMX (0-10): 6

Sprawny mikrofon (TAK/NIE): Tak
Link do Twojego GT: https://www.gametracker.com/player/BorsukZDR/51.83.215.29:27015/
Kilka słów o sobie: Mój pseudonim to Borsuk, mam 19 lat i pochodzę z miasta Radom. Trenuje boks i aktywnie udzielam sie na imprezach sportowych, np. mistrzostwa polski lub po prostu mistrzostwa okręgowe. Jestem miłym i spokojnym człowiekiem, wychowanym z zasadami, ale poświęciłem też czas na naukę, przez co mam dobrze rozwinięty zasób słów, pozwalający mi na wysłowienie się w niemalże każdej sytuacji. Bardzo lubię marihuanę, ale uważam, że 3 blanty dziennie to nie uzależnienie.

Dlaczego chcesz zostać adminem: Na wstępie chciałbym dodać, że nie mam cs 1.6 na steam, ale to zwykły apel z prośbą o wysłuchanie. Pomimo, że mnie nie znacie to na pogląd na mnie nie ma żadnych przeciwskazań czemu miałbym nie zostać administratorem, wiem, że pomijam główny wymóg, ale w moich oczach jestem osobą adekwatną na to stanowisko.  Posiadam jedną blokadę VAC, ale w przybliżeniu to 6 lat, każdy jako dziecko popełniał błędy, to jest jeden z błędów których nie jestem w stanie naprawić, ale od tamtego momentu 0 blokad, to świadczy o resocjalizacji jaką przeszedłem. Często gram w godzinach wieczornych gdzie nie zawsze jest administracja, ludzie najzwyczajniej śpią, a przydałby się ktoś miły dla graczy, kto utrzyma porządek na serwerze.  Jestem wolontariuszem i pomoc to jest coś, co uwielbiam robić i chętnie pomogę przy tym serwerze.
Link do profilu STEAM: 
https://steamcommunity.com/id/691693692/
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2-3 godziny dziennie 
Staż gry na serwerze: Kilka dni
Czy posiadałeś już admina?: Tak, na innych serwerach.
Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): Nigdy tego nie robiłem, ale mam wysokie zdolności manualne i na pewno szybko się nauczę.

• Właściciel Serwera

podanie odrzucone.png

Podanie zostało odrzucone.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, 
a administracja rozpatrzy go ponownie.

Edited by Black

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...