Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: Elzgred
Znajomość AMX (0-10): 8/9

Sprawny mikrofon: Tak, a w zasadzie dwa działające :)
Link do Twojego GT:  https://www.gametracker.com/player/Elzgred/51.83.215.29:27015/
Kilka słów o sobie: Jestem przyszłym reżyserem i mam na imię Wiktor za niedługo kończę 21 lat. Mój zakres zainteresowań jest dość szeroki, od paleontologii która została mi zaszczepiona przez trylogię Parku Jurajskiego. Po fotografię i reżyserię, z którą wiąże swoją przyszłość. Gdzieś między tym znajduje się płomyczek zwany miłością do gier wszelakich gatunków. A sama przygoda z
Cs 1.6 zaczęła się gdzieś około 9 lat temu, a w pamięci zapadł mi najbardziej tryb jail, na którym przesiadywałem tysiące godzin na różnych serwerach. Oczywiście w przeszłości byłem już kilkukrotnie adminem na serwerach jail, wiec jakieś doświadczenie mam.
Dlaczego chcesz zostać adminem: Chciałbym powiedzieć, że jestem idealnym kandydatem, ale każdy wie, że tak nie jest. Ludzie na ogół popełniają błędy, ale sęk w tym by cały czas pracować nad ty aby ograniczyć ich występowanie. Tym przemówieniem chciałem wam wyjaśnić, że jestem człowiekiem jak każdy inny więc będę próbował rozpatrywać, każdy przypadek odpowiednio do sytuacji. Dodam także, to że znam regulamin serwera co jest z reszta podstawą, aby zacząć mówi o jakim kolwiek startowaniu na owe stanowisko. Na sam koniec mogę powiedzieć, że będę starał się utrzymać miłą i ciepłą atmosferę z każdym użytkownikiem serwera, co jednocześnie nie będzie wpływało na moje decyzje podczas interwencji.
Link do profilu STEAM:  https://steamcommunity.com/id/hejoooo/

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: Jako, że pracuje to kiedy mam na popołudnie to 3h bo w domu jestem o 22, a na rano to wiadomo. Z weekend'ami jest różnie bo mógłbym cały dzień, ale każdy wie jak to jest, gdy ktoś gra za długo w daną grę i wchodzi w to jeszcze życie towarzyskie. Osobiście postaram się poświęcić najwięcej czasu ile to jest możliwe, aby utrzymać porządek na serwerze.
Staż gry na serwerze: Gram od kilku dni, nie jest to jakiś duży staż, ale mimo tego staram się pozytywnie wchodzić w interakcje z innym graczami, jak i również z administracją. 
Czy posiadałeś już admina?: Tak, jak już wyżej wspominałem. Kilkukrotnie
Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): 7/8

comment_1598577990283KG5fiOcIeb9EyxLwrRk,w400.jpg

Na NIE

Twoje podanie jest bardzo ładnie, a wręcz idealnie napisane. Dużo o sobie napisałeś i przyznam, że masz ciekawe życie. Na nie jestem z jednego prostego powodu - Mało Cię widziałem na serwerze, gracze też pewnie Cię mało znają. Pograj przez jakiś czas, daj się poznać innym i napisz podanie jeszcze raz, wtedy moje zdanie automatycznie zmieni się na TAK. Powodzonka mistrzu! :classic_love:

spacer.png
My AK imported from Ukraine.

• Właściciel Serwera

Ah.. Elzgred dawno nie spotkałem osoby która potrafi się wysłowić i skonstruować więcej niż 3 zdania. Masz 21 lat, co wyjaśnia twoją mniejszą aktywność na serwerze, ale sądzę, że nadrabiasz poziomem jaki sobą reprezentujesz. Przyjmę cię jako admina, ponieważ myślę, że minimum tą godzinę dziennie byś znalazł, aby przypilnować graczy. Napisz mi na PW w celu dogadania szczegółów. 

• Właściciel Serwera

Podanie przyjete.png

Podanie zostało przyjęte.
Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, 
a administracja rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...