Jump to content

Podanie na admina Zagubiony

Recommended Posts

• Opiekun serwera | JB

Twój nick: Zagubiony
Znajomość AMX (0-10):6
Sprawny mikrofon (TAK/NIE):Tak
Link do Twojego GT: https://www.gametracker.com/player/Zagubiony/51.83.215.29:27015/
Kilka słów o sobie: Kilka słów o sobie: Mam na imię Kuba chodzę aktualnie do 2 klasy technikum logistycznego. Interesuje się astronomią oraz historią. Mogę rozmawiać i słuchać o kosmosie jak i historii godzinami. Dodatkowo lubię tez gry każdego typu poczynając na: mmo kończąc na FPS'ach. W cs 1,6 na steam mam 1150h w chwili aktualnej, a nonsteam +/- 3k. Grałem dużo deathruna, ale to jb skradł moje serce pamiętam, jak byłem młody, to wbijałem do klawiszy bez mutacji oraz nie byłem zbytnio ogarnięty ale starałem się prowadzić najlepiej jak umiem to ówczesny admin, który był dorosły i wyrozumiały nie wyzywał mnie tylko starał się nauczyć jak powinienem poprawnie prowadzić i co robić, żeby było dobrze. Z tego właśnie ukształtował się mój punkt widzenia odnośnie młodych jak i nieogarniętych w pełni osób, myślę ze nie powinno się od razu wyzywać ani kickowac takich ludzi tylko dlatego ze chcą się czegoś nauczyć (w szczególności ze na serverze mało kto chcę prowadzić),  tylko starać się wytłumaczyć i pokazać, że ludzie tez potrafią postawić się na ich miejscu. Doskonale pamiętam nick tego admina, który mnie uczył „DiabloPro” i taka osoba, do której wyciągnie się przyjazna dłoń dobrze zapamięta server, jak i ludzi. Dobrym przykładem będzie przykład właśnie z mojego życia, który napisałem u góry. :D. Jak to mowie „kiedyś trzeba nauczyć się prowadzić” i zachęcam młodszych jak i mniej ogarniętych do prowadzenia, jeżeli jest mało osób na serverze, którzy dodatkowo tez nie maja nic przeciwko, bo wiadomo są też ludzie, którzy wbili sobie tylko pograć w wolnym czasie i może im to nie odpowiadać w takim wypadku nauka musi poczekać żeby nie zanudzać tego typu graczy (Sorry, że tak dużo, ale chciałem poruszyć ważna dla mnie kwestie dotycząca wyrozumiałości względem graczy, którzy dopiero się uczą).Tak na marginesie kończąc sprawy związane z moją przeszłością na serverach jb to uwielbiam serię gier Gothic, na których tak naprawdę się wychowałem mam zasadę, że co roku muszę przejść, choć raz wszystkie części Gothica  :D
Dlaczego chcesz zostać adminem: Chce pomoc serverowi się rozwinąć a ze często jestem na serverze to pomogę utrzymać porządek. 
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198841720347/
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: Od 1/2h jest moją normą a jeżeli szkoła i nauka pozwoli to oczywiście więcej.
Staż gry na serwerze: +/-7/8 dni (21h), ale wydaje mi się, że jestem dość rozpoznawalny na serverze.
Czy posiadałeś już admina?:Tak kilkukrotnie, na serverach deathrun jak  i jb wiec amx jak i zachowanie względem ludzi nie są mi obce ;D 
Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10):5

Dobrze, że opowiedziałeś o sobie, można by rzec, że opisałeś swoją piękną historie. W pewnym momencie zastanawiałem się czy nie nawiązywałeś do pewnej sytuacji, która miała wczoraj miejsce. Swoją drogą za takie rozpisanie daje na plus.

Ilość godzin No jest chyba git, a co do rozpoznawalności to jest taka możliwość, że ciebie widziałem, ale nie jestem pewien.

Reszta wydaje się git

+/-  mala ilość godzin możliwych do poświęcenia, ale uzasadniona.

comment_1598577990283KG5fiOcIeb9EyxLwrRk,w400.jpg

Chłop co testament spisał 🤣 

Dam na tak 

Czemu?

+ wiek git

+ po wypowiedzi wydaje mi się że jesteś ogarniętą osobą

+ byłeś adminem

+ staż w cs itp

+/- amx ale wiadomo do nauczenia najważniejsze aby znać podstawy

+ aktualnie myślę że przyda sie pomoc z powodu sytuacji która aktualnie występuje cn @Black

Tyle ode mnie 

Pozdrawiam👊

• Właściciel Serwera

Podanie przyjete.png

Podanie zostało przyjęte.
Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, 
a administracja rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...