Właściciel Serwera Black Posted March 28, 2022 Właściciel Serwera Share Posted March 28, 2022 (edited) Cześć w tym temacie będę słuchał czego chcą sami gracze i odpowiadał na każdą propozycje dotyczącą serwera, te lepsze zostaną wprowadzone. Nie obowiązuje tu wzór, ale prosze, aby jak najdokładniej dana propozycja była opisana. Pozdro Edited March 28, 2022 by Black 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun serwera | JB Zagubiony Posted March 28, 2022 Opiekun serwera | JB Share Posted March 28, 2022 Tytuł: Zabawy w sobotę i niedziele: Propozycja: Tak jak pisałem wydaje mi się, że dobra opcja będzie zrobienie zabaw dla więźniów (kill day, podmuch ognisty, wg, harrypoter i reszta.) w soboty, a w niedziele zabawy, w których ct bierze udział (kaczki, chowany, ganiany i reszta.), gdyż aktualnie w niedziele jest FreeDay, który dużej ilości graczy nie odpowiada. Sądzę, że jest to dobre miejsce zeby inni ludzie z serwera wypowiedzieli się, czy dana propozycja jest okej. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun serwera | JB Zagubiony Posted April 2, 2022 Opiekun serwera | JB Share Posted April 2, 2022 Tytuł: Usunięcie odradzania po rozpoczęciu rundy Propozycja: Całkowite usunięcie odardzania po rozpoczęciu rundy (lub po otwarciu celi jeśli jest taka możliwość), gdyż gracze, którzy wylosują zły los bądź dołącza do gry w trakcie trwania zabawy lub kiedy reszta więźniów jest na mapie jest strasznie irytująca wydaje mi się, że server nie powinien odradzać wszystkich, a możliwość odradzania powinien mieć tylko admin i prowadzący zeby uniknąć chaosu. Dodam, że dużo osób skarży się na te „mechanikę” sam za nią nie przepadam. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PiyDus Posted April 5, 2022 Share Posted April 5, 2022 Tytuł: zablokowanie sgs/gs/gs Propozycja: Jak wyżej jest opisane, osoby które potrafią ową umiejętność mogłaby zostać zablokowana, bo w danym przypadku nie opłaca się kupować usług serwerowych, tylko sobie latać na sgs. 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts