Jump to content

Szybkie propozycje zmian na serwerze.

Black
 Share

Recommended Posts

• Właściciel Serwera

Cześć w tym temacie będę słuchał czego chcą sami gracze i odpowiadał na każdą propozycje dotyczącą serwera, te lepsze zostaną wprowadzone. Nie obowiązuje tu wzór, ale prosze, aby jak najdokładniej dana propozycja była opisana. Pozdro :)

Edited by Black
  • Like 1

• Opiekun serwera | JB

Tytuł: Zabawy w sobotę i niedziele:

Propozycja: Tak jak pisałem wydaje mi się, że dobra opcja będzie zrobienie zabaw dla więźniów (kill day, podmuch ognisty, wg, harrypoter i reszta.) w soboty, a w niedziele zabawy, w których ct bierze udział (kaczki, chowany, ganiany i reszta.), gdyż aktualnie w niedziele jest FreeDay, który dużej ilości graczy nie odpowiada. Sądzę, że jest to dobre miejsce zeby inni ludzie z serwera wypowiedzieli się, czy dana propozycja jest okej.

• Opiekun serwera | JB

Tytuł: Usunięcie odradzania po rozpoczęciu rundy

Propozycja: Całkowite usunięcie odardzania po rozpoczęciu rundy (lub po otwarciu celi jeśli jest taka możliwość), gdyż gracze, którzy wylosują zły los bądź dołącza do gry w trakcie trwania zabawy lub kiedy reszta więźniów jest na mapie jest strasznie irytująca wydaje mi się, że server nie powinien odradzać wszystkich, a możliwość odradzania powinien mieć tylko admin i prowadzący zeby uniknąć chaosu. Dodam, że dużo osób skarży się na te „mechanikę” sam za nią nie przepadam.

Tytuł: zablokowanie sgs/gs/gs

Propozycja: Jak wyżej jest opisane, osoby które potrafią ową umiejętność mogłaby zostać zablokowana, bo w danym przypadku nie opłaca się kupować usług serwerowych, tylko sobie latać na sgs.

• Like 1