Jump to content

Recommended Posts

Twój nick: korwinek

Znajomość AMX (0-10):5

Sprawny mikrofon (TAK/NIE):tak/ wrazie czego mam 2

Link do Twojego GT:https://www.gametracker.com/player/korwinek/51.83.215.29:27015/

Kilka słów o sobie:Mam na imię Łukasz, mieszkam w Rzeszowie. Interesuje się informatyką, w przyszłości chciałbym zostać informatykiem lub programista jeżeli mi się uda  rozwijać w tym kierunku. W cs 1.6 zacząłem swoją przygodę już 4 lata temu wtedy jeszcze nie miałem cs Steam i mutacji  ale i tak grałem starałem się nie nadużywać mikrofony aby nie dostać muta lub bana, teraz to już nie problem dla mnie. 2 lata grałem na serwerze jb (szczególnie na zdalnych) ale wtedy grałem na innej linii i nie zabradzo mi się podobało, potem grałem na serwerze aimawp i szło mi nie najgorzej. Następnie  miałem pół roku przerwy, poczym powróciłem do cs 1.6 i spotkałem ten serwer jb, który spotkałem przypadkowo na feriach, zacząłem wtedy grać i bardzo spodobała mi się atmosfera i gracze i admini zawsze chętni do pomocy. Cs na Steam kupiłem z około 2 tygodnie temu i nie żałuję gra mi się treraz o wiele lepiej i przynajmniej działa "viewvideo".Gdy zostanę adminem będę starał się pomagać i rozpatrywać sprawy tak jak tylko mogę i na ile będę mógł.Niestety zaczął się rok szkolny i z tym mała aktywność adminów, więc dlatego chciał bym dołączyć do administracji aby pilnować graczy wtedy kiedy inni admini nie będą mogli.Mam nadzieję że zostanę przyjęty i na pewno was nie zawiodę.

Dlaczego chcesz zostać adminem:Tak jak już napisałem powyżej w tym momencie admini są niezaczesto aktywni. Ten serwer się jeszcze rozwija i dlatego mógłbym pomoc w jego rozwoju i pilnować graczy.

Link do profilu STEAM:https://steamcommunity.com/profiles/76561199049590283/

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?:teraz 2,3,4,5 a na wakacjach 6/7

Staż gry na serwerze: pół roku chyba na cs Steama mam że 30 h przegrane na na non Steam bardzo dużo oczywiście grałem też na innych nickach na innych serwerach.

Czy posiadałeś już admina?: niestety nie, ale w innej grze tak, więc myślę że mam jakieś doświadczenie 

Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10):5/6

• Opiekun serwera | JB

A co mi tam dam na tak:
+ Ogarnia
+ Jest chętny do ct
– Brak doświadczenia w byciu adminem, ale to jak nie będziesz czegoś wiedział to możesz zawsze się zapytać mnie bądź innych adminów na dc/forum lub na serverze jak będziemy dostępni.
A co do tego, że admini nie są aktywni https://www.gametracker.com/player/Zagubiony/51.83.215.29:27015/ to tutaj muszę się nie zgodzić (coś się z gt chyba zbugowało, bo wczoraj grałem +/- 5h a nie 90 min).

• Like 1

No dam na tak ale tylko dlatego że faktycznie jesteś często na serwerze i jesteś chętny do ct ale co z tego wyjdzie to już szefowie zadecydują

+/- amx ale to do nauczenia z czasem na luzie 

+/- wiek ale w ostatnim czasie zauważyłem że młodsi gracze potrafią się lepiej zachować i ogarniać od starszych 

- nie posiadałeś admina ale myśle że jakiś okres próbny uda się zrobić

+ steam

Co będzie to będzie tyle ode mnie 

a taki pro tip nie wypowiadamy się pod podaniem pamiętaj😉

Pozdrawiam 👊

• Właściciel Serwera

Kup pierw cs na steam, a potem spróbuj jeszcze raz złożyć podanie. Aktualnie każdy admin posiada steama.

• Właściciel Serwera

podanie odrzucone.png

Podanie zostało odrzucone.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, 
a administracja rozpatrzy go ponownie.

Edited by Black

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...