hacker Posted April 3, 2022 Share Posted April 3, 2022 Twój nick: hacker Wiek: jeśli rocznikowo 14 ale ogólnie 13 Znajomość AMX (0-10): nie mam bo nie byłem w ogóle w administracji Sprawny mikrofon (TAK/NIE): TAK Link do Twojego GT: https://www.gametracker.rs/ Kilka słów o sobie: Witam jestem Wojtek mam 13 lat. Chce być adminem aby pomagać innym np. osoba która buguje ct daje mu bana powód bugowanie ct. moim hobby jest granie, gotowanie, sprzątanie i itp. Interesuję się elektroniką, motoryzacją. Z reguły jestem miłą, pomocną, szczerą, sprawiedliwą, uczciwą, pomysłową osobą. Mam piwne oczy, ciemno-brązowe włosy. Dodam też że jestem bardziej wyluzowaną osobą. Wolnym czasie lubię również oglądać seriale bądź słuchać muzyki. Jestem taką osobą, która szybko uczy się nowych rzeczy oraz bardzo starannie wykonuje swoje obowiązki mam nadzieje że się dostane. Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199125700828/ Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2/3h Staż gry na serwerze: konto mam 35d Czy posiadałeś już admina?: Nie Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): 6/10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun serwera | JB Zagubiony Posted April 3, 2022 Opiekun serwera | JB Share Posted April 3, 2022 XD Na nie: -Nie znasz regulaminu -Wiek -Kłamiesz Piszesz podanie dzień po odrzuceniu poprzedniego Link to comment Share on other sites More sharing options...
hacker Posted April 3, 2022 Author Share Posted April 3, 2022 jak kłamie XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun serwera | JB Zagubiony Posted April 3, 2022 Opiekun serwera | JB Share Posted April 3, 2022 Godzinę temu, hacker napisał: jak kłamie XD Pierwsza rada nie pisz pod swoim podaniem. Jak kłamiesz? Wystarczy wyszukać twoje wczorajsze podanie, w którym napisałeś, że znasza amx na 6,5/10 a jak Ci zwróciliśmy uwagę, że to za wysoko jak na brak posiadania wcześniej admina, to w nowym podaniu napisałeś już, że nie wiesz, bo nigdy nie miałeś, czyli wychodzi na to, że chciałeś oszukać ludzi. Na serverze zachowujesz się jak 9-latek porównaj Ciebie do Wikr67 (serverowe fajne dziecko), to może i jest młodszy za to dużo bardziej ogarnięty przeprasza jak coś źle zrobi oraz pyta się czy może się odzywać. A ty puszczasz od czasu do czasu przez mikrofon jakieś dziwne dźwięki, nie pisząc o spamowaniu na chacie. Dla mnie nie powinieneś dostać admina dopóki się nie ogarniesz ani nie zrozumiesz o co tak naprawdę chodzi w byciu adminem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 3, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 3, 2022 Kolejne podanie po wczorajszym odrzuceniu podania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 3, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 3, 2022 (edited) Podanie zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Edited April 15, 2022 by Black Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts