Jump to content

podanie do administracji jailbrake

Recommended Posts

Twój nick: hacker
Znajomość AMX (0-10): nie mam bo nie byłem w ogóle w administracji 

Sprawny mikrofon (TAK/NIE): TAK
Link do Twojego GT:  https://www.gametracker.rs/
Kilka słów o sobie: Witam jestem Wojtek mam  13 lat. Chce być adminem aby pomagać innym np.  osoba która buguje  ct daje mu  bana  powód bugowanie ct. moim hobby jest granie, gotowanie,  sprzątanie i itp.  
Interesuję się elektroniką, motoryzacją. Z reguły jestem miłą, pomocną, szczerą, sprawiedliwą, uczciwą, pomysłową osobą. Mam piwne oczy, ciemno-brązowe włosy. Dodam też że jestem bardziej wyluzowaną osobą. Wolnym czasie lubię również oglądać seriale bądź słuchać muzyki. Jestem taką osobą, która szybko uczy się nowych rzeczy oraz bardzo starannie wykonuje swoje obowiązki mam nadzieje że się dostane.
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199125700828/
Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2/3h
Staż gry na serwerze: konto mam 35d
Czy posiadałeś już admina?: Nie
Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): 6/10

• Opiekun serwera | JB
Godzinę temu, hacker napisał:

jak kłamie XD

Pierwsza rada nie pisz pod swoim podaniem.

Jak kłamiesz? Wystarczy wyszukać twoje wczorajsze podanie, w którym napisałeś, że znasza amx na 6,5/10 a jak Ci zwróciliśmy uwagę, że to za wysoko jak na brak posiadania wcześniej admina, to w nowym podaniu napisałeś już, że nie wiesz, bo nigdy nie miałeś, czyli wychodzi na to, że chciałeś oszukać ludzi. Na serverze zachowujesz się jak 9-latek porównaj Ciebie do Wikr67 (serverowe fajne dziecko), to może i jest młodszy za to dużo bardziej ogarnięty przeprasza jak coś źle zrobi oraz pyta się czy może się odzywać. A ty puszczasz od czasu do czasu przez mikrofon jakieś dziwne dźwięki, nie pisząc o spamowaniu na chacie. Dla mnie nie powinieneś dostać admina dopóki się nie ogarniesz ani nie zrozumiesz o co tak naprawdę chodzi w byciu adminem.:PepeYikes:

• Właściciel Serwera

podanie odrzucone.png

Podanie zostało odrzucone.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, 
a administracja rozpatrzy go ponownie.

Edited by Black

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...