korwinek Posted April 7, 2022 Share Posted April 7, 2022 (edited) Twój nick:korwinek Nick skarżonego:hacker, $Zgredek$ SteamID skarżonego:nie sparwdzilem Data wydarzenia:07.04.2022 Opis wydarzenia: Zaczeło od mapy galaxy. W jednej rudzie jedna osoba wpisala /zmiana bo za mało wychodziłem na mape, uszanowałem to. Nadeszła kolejna runda i klojne problemy był chowany. Ja szukałem i po pewnym czasie znalazłem hackera wybrał zły kolor poczym go zabiłem, po tym odrazu wpisał /zmiana bo się spłakał .Mapa się skończyła, po czym była mapa jail_artic, ja do ct nie mogłem wejść bo miałem bana więc wszedł do ct $Zgredek$ Amelka przypadkowo wpisała /zmiana bo myślała że to zmiany mapy, hacker ze nie ogarnia i kompletnie nieana regulaminu wpisal /zmiana było mało osób wiec go wywaliło.Gdy mi ban wygasł wszedłem do ct i co hacker zrobił wpisał /zmiana, po czym to samo napisal $Zgredek$ więcdostałem bana. Następnie do ct wszedł Amelka i hacker z $Zgredek$ znów wpisali /zmiana na szceście wtedy było już więcej osób i nie wywaliło go z ct.Następnie było już normalnie bo wszedł RiskiDead. Link do dema/dowodów:http://850475.node39.pukawka.pl/hltv-2204071711-jail_arctic-1649344260-1649346900.zip Najlepsze w tym jest że on składał podanie na admina a jak mu powiedziałem że za takie coś jest ban powiedział że go to nie obchodzi. Mam nadzieję że gracz zostanie zbanowany, ponieważ takie zachowanie i nieskończenie wiele razy wpisywanie /zmiana jest niedopuszczalne Edited April 7, 2022 by korwinek błąd Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 8, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 8, 2022 Gracze dostali bana na 12h Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 8, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 8, 2022 Skarga rozpatrzona pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts