Jump to content

Skarga na gracza $Zgredek$ i hacker (z jego problemem z /zmiana)

korwinek
 Share

Recommended Posts

Twój nick:korwinek

Nick skarżonego:hacker, $Zgredek$

SteamID skarżonego:nie sparwdzilem

Data wydarzenia:07.04.2022

Opis wydarzenia: Zaczeło od mapy galaxy. W jednej rudzie  jedna osoba wpisala /zmiana bo za mało wychodziłem na mape, uszanowałem to. Nadeszła kolejna runda i klojne problemy był chowany. Ja szukałem i po pewnym czasie znalazłem hackera wybrał zły kolor poczym go zabiłem, po tym odrazu wpisał /zmiana bo się spłakał .Mapa się skończyła, po czym była mapa jail_artic, ja do ct nie mogłem wejść bo miałem bana więc wszedł do ct $Zgredek$ Amelka przypadkowo wpisała /zmiana bo myślała że to zmiany mapy, hacker ze nie ogarnia i kompletnie nieana regulaminu wpisal /zmiana było mało osób wiec go wywaliło.Gdy mi ban wygasł wszedłem do ct i co hacker zrobił wpisał /zmiana, po czym to samo napisal $Zgredek$ więcdostałem bana. Następnie do ct wszedł Amelka i hacker z $Zgredek$ znów wpisali /zmiana na szceście wtedy było już więcej osób i nie wywaliło go z ct.Następnie było już normalnie bo wszedł RiskiDead.

Link do dema/dowodów:http://850475.node39.pukawka.pl/hltv-2204071711-jail_arctic-1649344260-1649346900.zip

Najlepsze w tym jest że on składał podanie na admina a jak mu powiedziałem że za takie coś jest ban powiedział że go to nie obchodzi.

Mam nadzieję że gracz zostanie zbanowany, ponieważ takie zachowanie i nieskończenie wiele razy wpisywanie /zmiana jest niedopuszczalne

Edited by korwinek
błąd

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...