ZiomusNa100Procent Posted April 9, 2022 Share Posted April 9, 2022 Twój nick: ZiomusNa100% Wiek: W lipcu tego roku kończę 18 lat Znajomość AMX (0-10): 6 Sprawny mikrofon (TAK/NIE): TAK Link do Twojego GT: https://www.gametracker.com/player/ZiomusNa100%/51.83.215.29:27015/ Kilka słów o sobie: Cześć, Jestem Dominik lubię jeździć z kumplami wieczorem na rowerach, jestem w szkole budowlanej także kiedyś zostanę ( bardzo na to liczę ) porządnym budowlańcem i bardzo lubię oglądać filmy i seriale. Dlaczego chcesz zostać adminem: Chciałbym zostać adminem żeby pomagać innym graczom w uciążliwych sytuacjach kiedy nie ma innego admina na serwerze i żeby ogarniać ogólnie ludzi bo zawsze pomocna dłoń się przyda Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198979403461/ Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: Myślę że od 3 do 5 godzin Staż gry na serwerze: 5-6 dni ale na serwerze ludzie mnie znają i wszystko jest w porządku Czy posiadałeś już admina?: Tak 2 razy miałem admina na serwerach ZM i Surf Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun serwera | JB Zagubiony Posted April 10, 2022 Opiekun serwera | JB Share Posted April 10, 2022 Widać ze się starasz. Dam na tak: +Ogarnia +Jest chętny do ct +Steam 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
korwinek Posted April 10, 2022 Share Posted April 10, 2022 Jestem na tak: +wiek +/- gt -mało słów o tobie +cs na steam +często aktywny +ograniasz +miałeś już admina Z tego co wiem robiłeś sgs ale jak się cię upomniało przestałeś. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T4PiT0 Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 jestem na tak: +/- GT +kulturka jest +jak cos jest nie tak pisze badz mówi mi ja przekazuje odpowiednim ludziom + steam + wiek +zawsze chętny do ct +ogarnia Minusów nie widze 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 14, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 14, 2022 Podanie zostało przyjęte. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts