Jump to content

Wileki obrońca regulaminu

XiZQ
 Share

Recommended Posts

Twój nick: XiZQ

Nick skarżonego: t4pit0

SteamID skarżonego: 

Data wydarzenia: 23:44 11.04.2022

Opis wydarzenia: Jest tutaj parę punktów

18:16 otworzył cele przed poleceniami zajął sobie wieże przed wejściem na nią i w ok.18:28 free kill'uje mnie no z tego co wiem zajmuje się miejsca będąc na nich a nie przed wejściem na nie.

24:29 ciekawa sytuacja robi losowanie przed rozpoczęciem zabawy tak w razie co gdyby mnie nie wylosował prosiłbym w tych sytuacjach sprawdzić logi bo następne 3 takie same zabawy przypadkiem trafiają mnie w losowaniu a do tego jeszcze czas jaki poświęca na rozpoczęcie tej zabawy później może uświadomić w konfigurowania niestandardowego losowania co oczywiście można podpiąć pod niejednokrotną faworyzację.

29:27  Kill na życzeniu.

31:28 Kolejny kill na życzeniu.

31:50 faworyzacja tutaj będzie to wybieranie mnie w losowaniu podczas zabawy w hitlera, Kolega już 3 raz przypadkiem mnie losuje niestety iloraz inteligencji tego gracza nie przewyższa ilorazu inteligencji mojego pieska chodź nie chcę obrażać tutaj mojego psiaka przyrównując go do gracza.  

35:35 Bardzo fajna sytuacja tutaj będzie nie ogarnianie jak i FK nie posiada prowadzenia wydaje polecenia otwiera cele, informuję go że jest fd po czym zostaje zabity za nic a prowadzenie nadaje się samo w trakcie rundy

Link do dema/dowodów: http://850475.node39.pukawka.pl/hltv-2204112255-jail_anka_v1-1649710500-1649712780.zip

Edited by XiZQ

hahahah jeblem chlopie tej XDDDDDd

chłopie po tym co ty na danej mapie odwalales z sgs gs czy tam sg +mowienie ze ban ci nie straszny ze masz 10 kont i mozesz se cos tam pobrac i ban na ip ci nie straszny to ty jeszcze dajesz te demko do sprawdzenia?

co do wierzy to mozna zajac wierze i pod wierza okolice wody wliczaja sie do wierzy bo jednak sie z niej do wody skacze :)

co do tych losowan bylo was 2 a robilem to specjalnie za te sgs gs czy tam sg :)

kille na bezruchu to nic zlego bo nie raz widzialem adminow wpisujachych killa podczas chowanego aby nie zabijali ich ct :)

x2 punkt ten sam dałeś, brak słow

ciężko jest normalnie prowadzić jak ktos robi sgs gs czy tam sg co dalej przypominam jest to zabronione na tym serwerze :) 

za tego max 1 fk moge ponieść konsekwencję. Dziękuje za uwage.

Pozdrawiam T4PiT0

• Haha 1

Co te moje sgsy mają do tego że łamiesz regulamin? 

Jak ktoś wejdzie odpalony też pójdziesz pobrać cheaty i grać na nich? 

max 1fk?XDD

MASS FK PRZYZNAŁEŚ SIĘ DO FAWORYZACJI 1FK XDDD

Pogódź się z tym że zasługujesz na bana XDD

Edited by XiZQ

Potwierdzam tapita mocno ponosi z tym regulaminem przyczepia sie do kazdego jak zlamiesz nawet najmniejszy podpunkt w regulaminie a sam go nie przestrzega to jaki tu sens upominac kogos z regulaminu skoro go sam nie znasz?

• Właściciel Serwera

Po obejrzeniu demka stwierdzam, że oskarżony jest winny stawianych mu zarzutów, ale pomijając fakt, że skarga była na @T4PiT0, nie mogę przejść obok tego obojętnie, że @XiZQ też łamał regulamin, a dokładniej podpunkt 1.34 "Używania SGS, GS, GSJ, BGS na serwerze jest kategorycznie zabronione. [12h/1d/7d]".  @T4PiT0 popełnia błędy podczas prowadzenia niektóre pewnie nie umyślnie, ale zdarzają się takie które, wie, że łamie regulamin, pomimo tego je popełnia. Z powodu skargi @T4PiT0 dostaje bana na 4 dni i 12 godzin, a @XiZQdostaje bana na 3 dni.

• Super 1

• Właściciel Serwera

Skarga pozytywna.png

Skarga rozpatrzona pozytywnie.
Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, 
a administracja rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...