XiZQ Posted April 11, 2022 Share Posted April 11, 2022 (edited) Twój nick: XiZQ Nick skarżonego: t4pit0 SteamID skarżonego: Data wydarzenia: 23:44 11.04.2022 Opis wydarzenia: Jest tutaj parę punktów 18:16 otworzył cele przed poleceniami zajął sobie wieże przed wejściem na nią i w ok.18:28 free kill'uje mnie no z tego co wiem zajmuje się miejsca będąc na nich a nie przed wejściem na nie. 24:29 ciekawa sytuacja robi losowanie przed rozpoczęciem zabawy tak w razie co gdyby mnie nie wylosował prosiłbym w tych sytuacjach sprawdzić logi bo następne 3 takie same zabawy przypadkiem trafiają mnie w losowaniu a do tego jeszcze czas jaki poświęca na rozpoczęcie tej zabawy później może uświadomić w konfigurowania niestandardowego losowania co oczywiście można podpiąć pod niejednokrotną faworyzację. 29:27 Kill na życzeniu. 31:28 Kolejny kill na życzeniu. 31:50 faworyzacja tutaj będzie to wybieranie mnie w losowaniu podczas zabawy w hitlera, Kolega już 3 raz przypadkiem mnie losuje niestety iloraz inteligencji tego gracza nie przewyższa ilorazu inteligencji mojego pieska chodź nie chcę obrażać tutaj mojego psiaka przyrównując go do gracza. 35:35 Bardzo fajna sytuacja tutaj będzie nie ogarnianie jak i FK nie posiada prowadzenia wydaje polecenia otwiera cele, informuję go że jest fd po czym zostaje zabity za nic a prowadzenie nadaje się samo w trakcie rundy Link do dema/dowodów: http://850475.node39.pukawka.pl/hltv-2204112255-jail_anka_v1-1649710500-1649712780.zip Edited April 11, 2022 by XiZQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
T4PiT0 Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 hahahah jeblem chlopie tej XDDDDDd chłopie po tym co ty na danej mapie odwalales z sgs gs czy tam sg +mowienie ze ban ci nie straszny ze masz 10 kont i mozesz se cos tam pobrac i ban na ip ci nie straszny to ty jeszcze dajesz te demko do sprawdzenia? co do wierzy to mozna zajac wierze i pod wierza okolice wody wliczaja sie do wierzy bo jednak sie z niej do wody skacze co do tych losowan bylo was 2 a robilem to specjalnie za te sgs gs czy tam sg kille na bezruchu to nic zlego bo nie raz widzialem adminow wpisujachych killa podczas chowanego aby nie zabijali ich ct x2 punkt ten sam dałeś, brak słow ciężko jest normalnie prowadzić jak ktos robi sgs gs czy tam sg co dalej przypominam jest to zabronione na tym serwerze za tego max 1 fk moge ponieść konsekwencję. Dziękuje za uwage. Pozdrawiam T4PiT0 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
T4PiT0 Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 wieża *x4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
XiZQ Posted April 12, 2022 Author Share Posted April 12, 2022 (edited) Co te moje sgsy mają do tego że łamiesz regulamin? Jak ktoś wejdzie odpalony też pójdziesz pobrać cheaty i grać na nich? max 1fk?XDD MASS FK PRZYZNAŁEŚ SIĘ DO FAWORYZACJI 1FK XDDD Pogódź się z tym że zasługujesz na bana XDD Edited April 12, 2022 by XiZQ Link to comment Share on other sites More sharing options...
poprostu x Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Potwierdzam tapita mocno ponosi z tym regulaminem przyczepia sie do kazdego jak zlamiesz nawet najmniejszy podpunkt w regulaminie a sam go nie przestrzega to jaki tu sens upominac kogos z regulaminu skoro go sam nie znasz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 12, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 12, 2022 Po obejrzeniu demka stwierdzam, że oskarżony jest winny stawianych mu zarzutów, ale pomijając fakt, że skarga była na @T4PiT0, nie mogę przejść obok tego obojętnie, że @XiZQ też łamał regulamin, a dokładniej podpunkt 1.34 "Używania SGS, GS, GSJ, BGS na serwerze jest kategorycznie zabronione. [12h/1d/7d]". @T4PiT0 popełnia błędy podczas prowadzenia niektóre pewnie nie umyślnie, ale zdarzają się takie które, wie, że łamie regulamin, pomimo tego je popełnia. Z powodu skargi @T4PiT0 dostaje bana na 4 dni i 12 godzin, a @XiZQdostaje bana na 3 dni. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 12, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 12, 2022 Skarga rozpatrzona pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts