Haqryz Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Twój nick: Haq` znają mnie na serwerze z prowadzenia w ct Wiek: 15 (przechodzę mutacje Znajomość AMX (0-10): 8//10 Sprawny mikrofon (TAK/NIE): Oczywiscie Link do Twojego GT: jak wklejam to mi usuwa to moze administracja sprawdzi dokładny nick: Haq` Kilka słów o sobie: Dominik, 15 lat, Szczecin interesuję się piłką nożną, oraz Koszykówką. Mieszkam na mniejszej wsi w Szczecinie, ale ogółem duże miasto, interesuje się również grami np.: cs 1.6, cs:go. Interesuję się także robieniem serwerów, a bardziej pisaniem pluginów. Dlaczego chcesz zostać adminem: Chcę wnieść napewno miłą, spokojną atfosmerę. Oraz wspomóż administracje w pilnowaniu serwera.- często osoby łamią regulamin a ja chciałbym żeby takie sytuacje nie miały miejsca. Link do profilu STEAM: Ns-NonSteam, ale proszę o szansę Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: 4/6 h Staż gry na serwerze:2 tygodnie w górę Czy posiadałeś już admina?: TAK, ale nie tylko na JailBreak Mod. Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): Rozpisywanie dem to drobnostka, ciężej jest (nie mi) ale niektóre osoby nie umią nawet Pobrać tego demka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
poprostu x Posted April 12, 2022 Share Posted April 12, 2022 Na nie po 1 piszesz podania wszedzie na kazdym forum gdzie jest serwer jb masz 12 lat jestes nie dojzaly jak sam pokazujesz podaniami wszedzie dostales degrada za rangi na innym forum chodzisz po serwerach i promujesz serwer na ktorym miales admina ale dostales degrada XD Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun serwera | JB Zagubiony Posted April 12, 2022 Opiekun serwera | JB Share Posted April 12, 2022 Niestety na nie: -Rzadko cię widuje na serverze -Link do twojego gt https://www.gametracker.com/player/Haq`/51.83.215.29:27015/ jeżeli w 2 tyg zrobiłeś 1.7h to kiepsko to wygląda -Brak steama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 15, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 15, 2022 Podanie zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts