T4PiT0 Posted April 19, 2022 Share Posted April 19, 2022 demko: https://www4.zippyshare.com/v/N7hFn3JN/file.html 5 min do konca demka widac jak freshuuu ma fd wszedl w autobus zabil kilku wiezniow traflineq ozywil ja nie zdązyłem z celi wyjść orbi mówił tego t4pito nie ożywiaj zaczął wyzywać + zabił bez podstawnie i zaczął dalej wyzywać :). 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 19, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 19, 2022 (edited) Freshuuu, nie dostanie żadnej kary, z powodu, że to było kilku więźniów. Orbi, dostanie bana na 3 dni z powodu tej skargi jak i sam słyszałem, że to nie pierwszy raz. Edited April 19, 2022 by Black 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 19, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 19, 2022 Skarga rozpatrzona pozytywnie. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts