hacker Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Twój nick: Hacker Wiek: 15 Znajomość AMX (0-10): 0/10 ale mogę się pouczyć Sprawny mikrofon (TAK/NIE): Tak Link do Twojego GT:https://www.gametracker.rs/ Kilka słów o sobie: Siemka piszę podanie kolejny raz mam nadzieje że się dostanę wiec tak jestem Wojtek mam 15 lat. Lubię spędzać czasy grająć w cs.16 minecrafta i inne rzeczy. Też lubię spędzać czas ze znajomymi np. pochodzić po dworze i inne rzeczy robić pobiegać trochę lubię też spędzać czas samemu np. pooglądać coś . Dlaczego chcesz zostać adminem: dlatego żeby pomóc graczom ale i tak się nie dostane Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561199125700828 Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: 2/3h Staż gry na serwerze: nwm narazie nie ma mnie na serwerze Czy posiadałeś już admina?: Nie Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): 0/10 zawsze można się poduczyć Link to comment Share on other sites More sharing options...
Opiekun serwera | JB Zagubiony Posted April 29, 2022 Opiekun serwera | JB Share Posted April 29, 2022 Na NIE: 15 lat we we wcześniejszych podaniach pisałeś, że masz 13 rocznikowo 14. Szybko dorastasz widze. – Nie znasz regulaminu – Wiek/Brak mutacji – Nie masz cs 1.6 na steamie. -AMX i rozpisywanie demek Od twojego ostatniego podania twoje zachownie ani o trochę się nie poprawiło zachowujesz się tak samo jak wcześniej nic nie począłeś zeby coś w sobie zmienić na lepsze. Cytat Dlaczego chcesz zostać adminem: dlatego żeby pomóc graczom ale i tak się nie dostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
T4PiT0 Posted April 29, 2022 Share Posted April 29, 2022 Na duże Nie! - wiek -amx - brak kultury -brak mutacji -brak znajomości regulaminu - nawet nie umiesz swojego gt wkleić - steam prywatny nawet nie da sie sprawdzić czy csa masz - staż gry na serwerze: ,, nwm narazie nie ma mnie na serwerze " - -rozpiska dem - dziś np łamałeś regulamin przez cały czas bycia w ct (fk + fdmg) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted April 29, 2022 Właściciel Serwera Share Posted April 29, 2022 Podanie zostało odrzucone. Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, a administracja rozpatrzy go ponownie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts