Jump to content

Podanie na Opiekuna

Recommended Posts

• Opiekun serwera | JB

Że nie ma działu na rekrutacje na opiekuna ani odpowiedniego wzoru to podstawie się pod normalny wzór na admina z kilkoma urozmaiceniami (zamiast, Dlaczego chcesz zostać adminem/Dlaczego chcesz zostać opiekunem, Czy posiadałeś już admina/Czy posiadałeś już opiekuna):
Twój nick: Zagubiony
Znajomość AMX (0-10): 6

Sprawny mikrofon (TAK/NIE): Tak
Link do Twojego GT: https://www.gametracker.com/player/Zagubiony/51.83.215.29:27015/
Kilka słów o sobie: : Mam na imię Kuba, chodzę do 2 klasy technikum, interesuje się historia i astronomią, w wolnym czasie lubię sobie pograć nie wiem za bardzo co tutaj więcej napisać, bo wszystko znajduje się w moim podaniu na admina (więc jeżeli kogoś to bardzo interesuje to odsyłam go właśnie tam)

Dlaczego chcesz zostać opiekunem: Chce pomóc serverowi się rozwinąć, a że dostałem szanse to nie zamierzam jej zmarnować. 
Link do profilu STEAM: https://steamcommunity.com/profiles/76561198841720347/

Ile czasu jesteś w stanie poświęcić na grę?: Aktualnie jestem w stanie poświecić 1 max 2 godziny, i to nie codziennie ze względu na wystawienie ocen oraz egzaminy, na które muszę się przygotować, ale myślę, że po wystawieniu ocen godzin będzie oczywiście więcej. :pepeOK:
Staż gry na serwerze: Na trochę już tego jest 8dni 16h (183h, czasami gt mi godzin nie zaliczał).
Czy posiadałeś już opiekuna?: Niestety nie, ale że dość szybko się uczę to myślę, że sobie poradzę.
Twoja znajomość rozpisywania dem (w skali 1-10): Poduczyłem się i na spokojnie mogę dać 10/10

• Super 1

• Właściciel Serwera

Napisz mi najlepiej na PW jak coś chcesz próbować, bo widzę, że aktywny to jesteś, zobaczymy.

• Właściciel Serwera

temat zamkniety.png

Temat został rozwiązany i zamknięty.
Jeśli się z tym nie zgadzasz, zgłoś ten post, 
a administracja rozpatrzy go ponownie.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...