Majne Posted May 18, 2022 Share Posted May 18, 2022 1. dodatki do broni 2. bardziej rozwiniety spray ze mozesz bind ustawici kolo sie namalowac 3. medkity ktore moze ct rzucac i tt moze to zniszczyc lub sie uleczyc tak samo ct 4. opcja zhealowania wieznia zbedne jakby dodac te medkity 5. opcja kupienia rozni broni wrecz ktore by cos dawaly dla tt 6. dodanie custom radia przyklad "a chuj ci w dupe" 7. system EXP i co naprzyklad level mozesz dodac se dmg czy cos 8. opcja kupienia custom broni dla ct jakis deagle ze scoopem albo cos 9. mozna dodac komende redbull ktora dawaly by speeda 10. dodanie takich pojedynkow jak na filmie nie wiem jak to okreslic https://www.youtube.com/watch?v=5Y79ZCvl2MA 3.45 se cofnij tak z 5 sekund 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Właściciel Serwera Black Posted May 19, 2022 Właściciel Serwera Share Posted May 19, 2022 1. Jaki dodatek do broni? 2. Postaram się to ogarnąć, wcześniejsze spraye crashowały i nie udało mi się znaleźc przyczyny. 3 i 4. Dodam opcje dodania HP wiezniowie 5. Raczej zbędne 6. Przeszkadza bardziej niż pomaga na serwerze 7. Myślisz, że jak bym mógł to zbalanować jak na serwerze jest svip, a do tego umiejetnosci w gangach? 8. Raczej nikt by tego nie kupował ostatecznie 9. Zrobie w sklepie, aby ta szybkosc co sie kupuje była lepsza. 10. Może być ciężko spróbuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majne Posted May 19, 2022 Author Share Posted May 19, 2022 w sensie mi chodzi o marker ze mozesz na przyklad kolko narysowac jednym bindem narysowac dodatki do borni w sensie laser mozesz kupic do broni czy cos Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts